2777
2789
عنوان

از ازدواج با نامزدم میترسم عقدم

1576 بازدید | 102 پست

دوستان من روز خاستگاری با یه آرایش کم نشستم و منو پسندید

بعد عقدم چن بار سر ارایش بکن باهام دعوا راه انداخت

خلاصع با اینک من اهل ارایش زیاد نبودم نود درصد وقتا  ارایش کردم منظورم تو خونه هست

امروز اومد سرزده خونمون  ارایش نداشتم از ترس سریع یه رژ زدم ده دقیقه نشست و قهر کرد رفت زنگ زده این چ وضعشه ن آرایشی ن لباس درستی😓

من چکار کنم،؟

چهرمم خوبه ولی بی روحم مث ترانه علیدوستی 

ببخشید،ادم به درد بخوری نیست،تو زندگی مشترک و مسئله ی خوابتون بنظرم پدرتو در میاره

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جداشو 

ظاهر پرست چه داند قیمت دل پاک را:)))

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

چکار کنم باهاش؟

نمیدونم،بنظرم باهاش در میون بذار ک اینطوری راحت نیستی،قبول نکرد بنظڕم بهتره جدا شید،مرد ک نباس اول زندگی قهر کنه الکی الکی

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

من در حالت عادی ارایش میکنم به خودم میرسم مژه هام اکستنشنن

ولی تو این مدتی ک ازدواج کردم بیشتر اوقات بدون ارایش بودم

الان ک باردارم ی سری کارا ممنوعه برام

بنظرم بشین باهاش صحبت کن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بخدا حقش بود یه زن خیابانی و هرزه دچارش میشد تا قدر دل پاک منو بدونه

دقیقا بیخیالش شو 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

من در حالت عادی ارایش میکنم به خودم میرسم مژه هام اکستنشننولی تو این مدتی ک ازدواج کردم بیشتر اوقات ...

بخدا منم ادم کثیفی نیسم هر روز حموم لیزر میرم به ناخونام میرسم ولی نمیتونم دائم ارایش کنم

عزیزم به نظرم همه ی جوانبو بسنج

نامزدتون انتظار داشتن چون هنوز اوایل زندگی مشترکه شما با ظاهر آراسته باشی 

از جهتی م ایشون باید درک میکرد که شاید شما واقعا شرایطشو نداشتی یا مریض بودی و مشکلی داشتی

نمیدونم،بنظرم باهاش در میون بذار ک اینطوری راحت نیستی،قبول نکرد بنظڕم بهتره جدا شید،مرد ک نباس اول ز ...

بخدا انقد براش توضیح دادم از گوگل عکس چهره های نچرال نشونش دادم چون گیر میداد ابروهاتو زنونه بردار من ابروهام نازکه فقط مرتب میکنم میگفت سورمه غلیظ بکش میگفتم خط چشم میکشه دختر جوون ن سورمه

عزیزم به نظرم همه ی جوانبو بسنجنامزدتون انتظار داشتن چون هنوز اوایل زندگی مشترکه شما با ظاهر آراسته ...

سر زده اومده بود  بخدابعدم ادم وقتی کسیو بخاد بخاطر ارایش دعوا راه میندازه؟

عزیزم به نظرم همه ی جوانبو بسنجنامزدتون انتظار داشتن چون هنوز اوایل زندگی مشترکه شما با ظاهر آراسته ...

سر زده اومده بود  بخدابعدم ادم وقتی کسیو بخاد بخاطر ارایش دعوا راه میندازه؟