2777
2789
عنوان

وسواس فکری از نوع عذاب وجدان

55 بازدید | 5 پست

دیگه دارم دیونه میشم نسبت به همه چی عذاب وجدان میگیرم نسبت به تک تک کلمات رفتار و همه چی بجز روان شناس چه کارایی تاثیر داره 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

حنا گذاشتن کف پا پست آخرم بخون

جدی حتما امتحان میکنم اگه جواب بده کلی دعات میکنم فقط باید مداوم باشه 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی حتما امتحان میکنم اگه جواب بده کلی دعات میکنم فقط باید مداوم باشه

سه چهار شب پشت سر هم بذار به احتمال زیاد سیاه میشه اگر شد ادامه بده از سیاه شدن نترس احتمالا ادرار و مدفوع هم سیاه میشه 

درد توی بدن و پاها شاید داشته باشی ولی همش برای پاکسازیه یک مدت انجام بده تا دیگه سیاه نشه 

خواستی سیاهیای کف پاتم بره از پتو شستن کمک بگیر پات تمیز میکنه 

خلاصه انقدر بذار تا سیاه نشه دیگه 

عالیه

من یادمه کلاس سوم بودم اینطوری بودم هی معذرت خوای میکردم هی شبا یادم‌میومد دیکنهومیشدم یا میرفتم ب مامانم میگفتگ کلن عذاب میکشیدم یروز با دوستم دعوام شد ب خودم امدم گفتم این دوست من ک با من این کارو کرد چرا از کارش ناراحت نیس چرا مثل من معذرت خواهی نمیکنه اصن عین خیالش نبود اون شد برام عبرت ک دیگه خودمو کوچیک نکنم برام مهم نباشه خیلی سخت بوداا با خودم همش کلنجار میرفتم ولی اون شد دیگه من حس عذاب وجدانم رفت سنگ شدم حالا بعد ک سنم رفت بالاتر مشکلای ک پیش اند برام و بی تفاوتی بقیه رو میدیم بیشتر مسمم شدم