2777
2789
عنوان

عشق نباید دردناک باشه

66 بازدید | 9 پست

همه ما از بچگی داستان‌هایی شنیدیم که پر از رنجه:
عشق‌هایی که با زجر همراه بودن
عاشق‌هایی که زخم خوردن، منت کشیدن، جنگیدن...
و تهش به ما یاد دادن که:

عشق واقعی یعنی درد کشیدن.

ولی واقعا همینه؟
نه، این‌طور نیست.
عشق واقعی، ممکنه گاهی چالش‌ برانگیز باشه… اما قرار نیست رنج مداوم داشته باشه.
رنج کشیدن همیشگی در رابطه، اسمش عشق نیست؛
وابستگی، ترس یا الگویی ناسالمه که باید اصلاح بشه.

نظر شما چیه؟

عشق رو چطور معنی می کنید؟

آیا عاشق بودید؟

خیلی خوبه که نظرات رو به اشتراک بذاریم تا آگاهی جمعی بیشتر بشه.

با احترام

عشق یعنی اگه هزار تا چالش و مشکل تو رو طول روز داسته باشی شب که سرتو میزاری رو شونه ی عشق ت هیچی یادت نیاد فقط ارامش محض باشه نیرو بگیری برا جنگیدن فردا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من تفسیر عشق همین بود ، چون داستان زندگیم پر از درد و رنج بود، دختر زنی بودم ک تمام عقده ها و خشم های فروخورده و نفرتهاش رو روی من تخلیه میکرد...

خیلی رنج کشیدم و جز رنج کشیدن چیزی رو حق خودم نمیدونستم...

الان رو به بهبودم...

این ویرانهٔ وجود رو خودم ذره ذره دارم آباد میکنم...

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

برای من تفسیر عشق همین بود ، چون داستان زندگیم پر از درد و رنج بود، دختر زنی بودم ک تمام عقده ها و خ ...

براتون احترام خاصی قائلم

چون میدونم چیزی که در یه خط بیان کردید، حاصل درد و تلاش های زیادی هستش

و تبریک می گم که تونستید مشکل به این بزرگی رو حل کنید.

امیدوارم روز به روز موفق تر باشید

براتون احترام خاصی قائلمچون میدونم چیزی که در یه خط بیان کردید، حاصل درد و تلاش های زیادی هستشو تبری ...

ازتون ممنونم جناب

ب خودم قول دادم با کسی سخن نگم ک وسطش مجبور بشم هی بگم خب منظورم اینه که...، میدونین؟ چنین کسی مخاطب حرفهات نخواهد بود.

ممنون از درک و سواد و فهمتون، در پناه خداوند سرفراز و پایدار باشین✨

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

ازتون ممنونم جنابب خودم قول دادم با کسی سخن نگم ک وسطش مجبور بشم هی بگم خب منظورم اینه که...، میدونی ...

بزرگوارید

باعث افتخارم بود که با شما هم صحبت شدم.

مواظب خوبی های خودتون باشید

با احترام

بزرگواریدباعث افتخارم بود که با شما هم صحبت شدم.مواظب خوبی های خودتون باشیدبا احترام

بزرگوارید.

سایه تون مستدام.

برای من هم هم صحبتی با شما هم باعث افتخار و هم خرسندی بود.

در پناه حق✨