2777
2789
عنوان

تغذیه بچه هجده ماهه

40 بازدید | 13 پست

مامانا

من یه سوال ذهنمو درگیر کرده

شما به بچه هاتون هر روز بیسکوئیت و کیک و شیرنی و آبمیوه بعنوان میانوعده میدید ؟

یا چای و چای شیرین؟

شبا بهشون تو خواب شیر میدید؟

غذا رو خودشون میخورن یا بهش میدید؟

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

حقیقتش بچه ندارم 

ولی به نظرم این حجم از مواد قندی اصلا برا بچه در طول روز خوب نیست

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میان وعده ی سالم بده لطفا

من یکماهه بدلایلی مجبورم اومدم پیش خانوادمون 

چقدر سر این موضوع ها از طرف اطرافیان مورد تمسخر قرار گرفتم 

هر روز به دخترم بیسکوییت و کیک میدن 

همش براشون عجیبه 

دیگه منم وا دادم واقعا تحملش برام سخته 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

میگن چرا بستنی نمیدی ؟

اطرافیان عجیبی داریدبستنی آخه هرروز کیک؟!!میان وعده سالم سراغ ندارن؟! بهشون‌معرفی کن

من مخالف سرسخت تغذیه ناسالمم اوایل خیلی مقاومت کردم ولی انگار مسخره میکنن مخصوصا مادرهمسر 

بچه ندارم.اما خواهرزاده ام خوردن بیسکویت و شیرینـی و کیک و آبمیوه مصنوعـی و شکلات و چای و نوشابـه و ...

دقیقا 

من مخالف سرسخت تغذیه ناسالمم اوایل خیلی مقاومت کردم ولی انگار مسخره میکنن مخصوصا مادرهمسر

میفهمم

منم همین بود تازه بجه من حساسیت داشت بازم مسخره میکردن

این سن نه ولی بزرگتر بود میرفتم اونجا دور از چشم من کاکائو بهش میدادن که براش خوب نبود

میفهمممنم همین بود تازه بجه من حساسیت داشت بازم مسخره میکردناین سن نه ولی بزرگتر بود میرفتم اونجا دو ...

نمیدونم چرا فکر میکنن بیشتر از مادر به فکر بچه هستن !