2777
2789

تو رو خدا کسایی که میخان بگن تو ازدواج چیزی نیست نیان ممنون میشم

داره سی سالم میشم

تو شهر کوچیک زندگی میکنم

با رشتم کار پیدا نمیشه

تا حالا هیچ خاستگاری نداشتم

حس میکنم دیگه امکان نداره کسی منو ببینه عاشق شه 

خیلی بچه دوس دارم اگه بچه دار نشم چی

خیلی فکرم درگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه به خدا امید داشته باش خدا بخواد همه چی میشه 

برات دعا می کنم هر چی می خوای و صلاحه برات اتفاق بیفته

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

امواج منفی نفرست 

باید مثبت اندیش باشی

یک بار بگی نمیتونم یا نمیشه باید ۱۰۰ بار بگی میشه و میتونم تا فقط اون یک کلمه خنثی شه پس دست کمش نگیر

و دوم برای اینکه بتونی موقعیت ازدواج زیاد داشته باشی باید تو اجتماع رفت و امد داشته باشی، یه شغلی که تو دید باشی، مجالس زنانه هم شرکت کنی و.... که حتما خودت میدونی

پس اولا پالس منفی نده  ثانیا برای خواستت تلاش کن

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸

منم مثل شما هستم

تو شهر کوچیک زندگی میکنم... ۳۲ سالمه...فوق لیسانسم رو گرفتم اما کار مرتبط با رشته ام یا حداقل شغلی با حقوق مکفی برام پیدا نمیشه و مجردم

البته من خواستگار داشتما یه چند تایی الانم هر از گاهی بعضیا به پدرم کیس معرفی میکنن اما خودم رد میکنم

عزیزم اگر تمایل به ازدواج دارید بیشتر تو اجتماع باشید چون دیگه ازدواج سنتی خیلی معدود اتفاق میفته (البته خودم به شخصه برای شخص خودم ابداً رابطه دوستی و رل و پارتنر و این چیزا رو نمیپسندم و در شخصیت خودم نمیبینم ولی خب بایستی قبول کرد اقتضای زمونه اینجور شده)

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............