2777
2789

دوست پسرم هست 

دو سال و نیم با هم هستیم خیلی پسر خوبیه با درک هست حامی بوده برای خوشحالیم تلاش کرده 

ولی پول ندارم الان بیاد جلو درسش هم سه سال. دیگه تموم میشه در حالیکه من خودم الان سرکارم 

بعضی وقتا زنگ میزنه در حد دویست تومان سیصد تومن ازم میگیره نه اینکه بخواد سواستفاده کنه ها واقعا دست و بالش تنگه 

خانواده ش هم هیچ تلاشی نکردن که پا پیش بذارم برای یه نامزدی ساده هم میگن پول نداریم در حالیکه اینقدر بی پول نیستن دو تا خونه دارن یکیش رو دادن اجاره چون سه تا بچه دارن نمیرسونن 

خودش میگه سه سال دیگه صبر کن درسم تموم بشه میام جلو چیکار کنم خانواده م الان حمایتم نمیکنن 

از یه طرفی میگم چرا باید تو رابطه ای بمونم که حتی پول هم از من قرض میگیره از یه طرف دیگه میگم خوب پسر خوبیه درکم می‌کنه حیف از دستش بدم ولی الان ۲۶ سالمه سه سال دیگه میشه ۲۹ سالم 

رشته اش چیه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی بیرون که میریم من پول شام رو می‌دم 

از وقتی حقوق بگیر هم شدم به جورایی دیگه وظیفه من می‌دونه 

ولی خب به موقعش واسه تولدم طلاهای ظریف خریده یه بار یه نیم سکه تو خونه داشت همونو هدیه داد بهم 

نمی‌دونم شاید اگ من بودم قصدش ازدواج بود میموندمولی چرا پول قرض بگیره حس بدی میگیرم حداقل از دوستاش ...

ببین منم خیلی حس بدی میگیرم روم نمیشه بهش بگم بیرون هم که میریم من پول شام و اینا رو میدم خودش هر از گاهی چی بشه بتونه بده

فقط یک چیز میتونم بهت بگم حس میکنم موقعیت های بهتری داری

وقتت داره تلف میشه جوونیتو قدر بدون 

مرد زندگی نیست مردی که فقط حرف میزنند یا درک می‌کنه ملاک نیست یک غریبه هم میتونن هوای آدمو داشته باشه....

به مشکلات زیادی میخورین

من پزشکم اونم پزشکی میخونه ولی سه سال دیگه تموم میشه

ارزشش رو داره پس

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ببین منم خیلی حس بدی میگیرم روم نمیشه بهش بگم بیرون هم که میریم من پول شام و اینا رو میدم خودش هر از ...

فداتبشم تو چقدر باز خوبی

یواش یواش بهم بزن الان می‌دونه تو حقوق بگیر هستی بیشتر ازت میگیره

فقط یک چیز میتونم بهت بگم حس میکنم موقعیت های بهتری داریوقتت داره تلف میشه جوونیتو قدر بدون مرد زندگ ...

خیلی سر دوراهی م با مشاور حرف زدم گفت باید جدا بشین ولی انگار وابستگیم خیلی زیاده