2777
2789
عنوان

دلم نمیاد النگومو بفروشم

111 بازدید | 13 پست

من سه تا النگوی سنگین دارم امسال ک موندم پشت کنکور مشاورم گوشیمو گرفته نیاز ب لپ تاپ دارم برای دیدن کلاسا بابامم الان شرایط این ک بخواد نقد بگیره رو نداره (ی ضرر مالی بد کرده)

میگه بفروش لپ تاپ بخر سال بعد برات ک قبول شدی برات اخرین مدل ایفونو میگیرم

ب نظرتون ارزش داره طلا بفروشم؟دلم نمیاااد پول خودمهه  

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

نفروش

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیتو بگیر‌از مشاور

نمیده

چون واقها امسالم گوشی منو بدبخت کرد از بس ک تو اینستا بودم

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
هر کدوم چند گرمه ،،اگه با فروش یکی کارت راه می افته اشکال ندارد بفروش انشالله بهترشو میخری

هرکدوم حدود 70 تومنه

اره قراره یکیشو بفروشم

اینستا رو حذف کن بگو باید فیلم ببینم فیلمای درسی شرایط خرید لب تاب هم ندارم

حتی مهلت نداد سیم کارتمو دربیارم

از ی طرفم دیگه گوشیم قدیمی شده ایفون 6s plus عه

انشالله که برات پراز خیر باشه اگه بچسبی به درس و رتبه خوب بیاری ارزششو داره عزیزم

ممنونم ازتون

پدرمم همینو میگه

انشالله

والا من طلا رو اصلا دلم نمیاد بفروشم حتی برا ماشین 

تنها جایی که دلم میاد بفروشم برا خرید خونه هست 

حتی ممکنه اونجا هم از فروششون ناراحت بشم 

چون حقیقتش گرم به گرم این طلا ها و مثقال هارو با زحمت و تلاش فراوان و  بدو بدو کردن تونستم بخرم اونم در حالی که شاغل نبودم و اون پول طلاهایی بود که کادو گیرم اومده بوده 

ولی شرایط شما متفاوته 

پول نداری یه مقدار پس انداز؟

اگه کفش اسکی چیزی داری استفاده نمیکنی اونا رو بفروش یکم پول بیاد دستت هر چند که بازم احتمالا دولت کم بیاد آخه طلا حیفه 

یا اگه میشه از گوشی اعضای خانواده استفاده کن یه مدت

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛