2777
2789

جامعه ۵۰/۵۰ شده و منطقیه که زن ها هم پا به پای اقایون کار کنن و تو مخارج خونه همراهی کنن اما منطقی نیست که زنی که همپای همسرش تا ساعت۲ظهر مشغول کار بوده ساعت ۲ظهر ازش هر روز ناهار بخوان یا نظافت و کار خونه تماما به عهده اش باشه وابسته به میزان سختی شغل باید کارای خونه ام تقسیم بشن 

نگین مردا بلد نیستن و تمیز نیستن و اینا منم مجردی تو خونه پدرم دست به سیاه سفید نزده بودم مستقل شدم هم من یاد گرفتم هم شوهرم یاد گرفت ربطی به زن و مرد بودن نداره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

عاااا

زن دایی من یه جوری به پسر داییم که بیست سالشه کار خونه یاد داده واقعا آدم لذت میبره 

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

عاااازن دایی من یه جوری به پسر داییم که بیست سالشه کار خونه یاد داده واقعا آدم لذت میبره

واقعا باریکلا 👌🏻👌🏻

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا باریکلا 👌🏻👌🏻

از صدتا دختر بهتر کار میکنه😂😂😂

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

از صدتا دختر بهتر کار میکنه😂😂😂

دختر پسر نداره که ادم بالغ باید بلد باشه بتونه مستقل کارهای یه خونه رو مدیریت کنه 

ما چند مورد از این مردایی که دست به سیاه و سفید نمیزنن داریم خانوماشون کارمندن خانوم که اعتراض کرده اون آقا گفته چرا میری سرکار که غر بزنی من خرج خونه رو می‌رسونم در صورتی که  اگه خانوم نره سرکار نمیتونن زندگی کنن

الان یک مادر می گفت به دخترم کار خونه یاد میدم می گفتی باریک الله

معلومه که میگفتم من خودم به دخترم با اینکه سنش کمه اجازه مشارکت میدم و حتی مسئولیت میدم تو خونه ادم بالغ باید مسئولیت مدیریت یه خونه رو بلد باشه 

ما چند مورد از این مردایی که دست به سیاه و سفید نمیزنن داریم خانوماشون کارمندن خانوم که اعتراض کرده ...

من بودم میگفتم چشم مینشستم تو خونه صداش که در اومد ودید نمیشه تنهایی اون موقع برا سر کار رفتنم شرط میذاشتم 

متنفرم از اون زنایی که بعنوان یک زن پسرشونو اینجوری بار میارن اگ دو روز دیگ زن گرفتن و خانومشون گفت کمک کنه با کمال پرویی میگه من چرا مگه وظیفه منه و تو خونه هیچ مسئولیتی بهشون نمیدن

اینا همون ادمای عقده این که شوهرشون هیچ احترامی بهشون نمیزاره

تو آن معجزه ای برای من که در ناامید ترین لحظه ها میرسد♥️

معلومه که میگفتم من خودم به دخترم با اینکه سنش کمه اجازه مشارکت میدم و حتی مسئولیت میدم تو خونه ادم ...

من از مادرهایی که افراطی عمل می کنند خوشم نمیاد مثلاً بعضی ها فقط میگن پسرم نباید دست به سیاه و سفید بزنه یا بعضی هم برعکس عقیده دارند دختر نباید کار بکنه فکر کردم منظور شما به کار کردن مردها هست فقط

افرین بهترین کار همینه

خب ببینید ادم اگه قبل شکل گرفتن رابطه این چیزارو مشخص کنه با طرفش وسط کار دنبال راهکار نمیوفته 

من تا قبل به دنیا اومدن دخترم کار میکردم تا چند ماه پیش کار نمیکردم همسرم کوچیک ترین شکایتی نکرد چون مسئولیت بیشتر کارای بچه با من بود همچنان تو کارای خونه و مسئولیتای بچه همراهی میکرد الانم که برگشتم سرکار بیشتر از قبل همراهی میکنه چرا ؟چون اینارو قبلا به توافق رسیدیم و نقاط مشترک داشتیم تو افکارمون