2777
2789

خدابیامرز خیلی مهربون خوش اخلاق و دست و دل باز  بود .آشنامونه خیلی دوسش داشتم . حالا فامیلای دورش تو مراسم میگفتن وااای چقد آدم اومده چخبره ! چنتا چنتا بریم مسجد ک اینا نیان😑😑😑 خواهرم و دوستش ک شنیدن رفتن بیرون ولی دختر و عروس اون مرحوم نذاشتن گفتن بری بابام نارلحت میشه . حالا اون فامیل دور احمقش انقد نگا کرد غذا تو گلوم گیر کرد چرا بعضیا انقد آبرو ریزن 😑 خرجشو یکی دیگه میده سکتشو یکی دیگه میکنه 😑 تو هوای گرم مردم از صب اومدن به احترام اون بنده خدا ک فوت کرده

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من تنها جایی که اعتقاد دارم نباید اصلا هیچ غیبتی کرد مطلقا تو مراسم عزا و فوت اصلا چرا اینقدر بدجنسن که این حرفا رو میزنن مثلا من خودم پسرعموم شهید شده یکی از عمه ها دراومده میگه ازبس مامانش نفرین کرد قبلا همه رو اینجوری له پسرش رفت یکی دیگه دراومد گفت این خدا ما بوده پسرش خوب شده مرده درحالیکه اینقدر احمقن نمیفهمن این پسر شهید شده آخر عاقبتش خوب بوده بالاترین افتخاره اصلا من کلا هروقت مراسم عزا میرم حرفای بدی میشنوم همچنین عروسی

باید میگفتی ایندفعه که گذشت ولی برا شما حتما باید حواسمون جمع باشه نیایم

خدا بگم چیکارت نکنه 😐😂😂 عاشق اینجور حاضر جوابی هام 😬

به اینها میگن آدم بخیل . شما مسؤل وپاسخگوی بخل ،حسادت و حماقت دیگران نیستی

خب آخه بمن برخورد . منم شامل حرفاش میشدم دیگه . وقتی به پسر مرحوم گفتم گف بگو کی گفته گفته بیخیال . فقط خواستم بهت بگم به احترام بابات اومدم گف خیلی خوشحال شدیم که احترام گذاشتید و تشریف اوردید . دخترش پسراش همه با احترام برخورد میکردن .ولی اون زنه انقد کار احمقانه کرد هم یکی از عروساس

خب آخه بمن برخورد . منم شامل حرفاش میشدم دیگه . وقتی به پسر مرحوم گفتم گف بگو کی گفته گفته بیخیال . ...

هیچوقت نبوده که همه آدمها منطقی فکر کنن و منطقی رفتار کنن آدم بی منطق همیشه بوده و هست و خواهد بود . اگر ناچار باهاش برخورد کردی نباید عصبانی بشی   . باید پذیرفت و بیخیال از کنارش گذشت . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

کاش بهش میگفتی ان شاالله مراسم شما نمی‌آیم که شلوغ نشه قبرستون

منکه کلا بلد نیستم جواب کسیو بدم😑 کسی هم اینجوری میگف بنظرم دعوا میشد . بخاطر آبروی عزادار باید احترام نگه داشت و چیزی نگف . ولی نهایت بیشعوریه

هیچوقت نبوده که همه آدمها منطقی فکر کنن و منطقی رفتار کنن آدم بی منطق همیشه بوده و هست و خواهد بود . ...

اخه این منطق نیس . شعور میخواست . ک طرف نداشت . حالا اگه مرحوم ندار بود میگف وسعشون نمیرسه خرج بدن یه چیزی . اخه خیلی ملک و املاک تجاری و غیره مونده ازش