2777
2789
عنوان

یه پشت کنکوری میتونه بیاد باهاش صحبت کنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
جونت سلامت از همین الان عذر میخوام اگه مطالب زیاد شد...راستش من امسال دوازدهمی بودم و کنکور دادم هدف ...

اشکال نداره عزیزم وقتی هدفت برات مشخصه نصف راهو رفتی بمون امسال و تمام تلاشتو واسش بکن ایشالا قبول میشی 

از همین الان باید برنامه ریزی کنی و بخونی 

کاملا رک و راست ب پدر و مادرت بگو امسال شانی قبولی رشته خوب ندارم 

تلاشمو کردم ولی کافی نبوده میخوام یبار دیگه تلاش کنم به چیزی که علاقه دارم برسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم وقتی هدفت برات مشخصه نصف راهو رفتی بمون امسال و تمام تلاشتو واسش بکن ایشالا قبول م ...

ممنون از راهنماییتون 

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

تو تاپیکم شغلمی پرسیدی چرا ازم پرسیدی؟

چرا همونجا جواب ندادی؟ 

هیچی حس میکنم یه خانم با اراده و با جنمی هستی

اینی که یه جا گفته بودی به مناسبت شغل جدیدت کلی آدم ت. باغت دعوت کردی 

یا اینکه گفتی من شب و روز برام فرقی نمیکنه و باید تلاش کنم!

خب خیلی برام جالبه این شخصیت و اراده ات

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

چرا همونجا جواب ندادی؟ هیچی حس میکنم یه خانم با اراده و با جنمی هستیاینی که یه جا گفته بودی به مناسب ...

شغل سابقم شوتی

شغل الانم آرایشگری

ولی خب لازمم بخاطر شوتی بودنم باید  حساب کتابای زیادی کنم

درسته شب روز برای من آدم دنیا دیده فرق  نداره

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

شغل سابقم شوتیشغل الانم آرایشگریولی خب لازمم بخاطر شوتی بودنم باید حساب کتابای زیادی کنمدرسته شب رو ...

شوتی!؟ اوه

ولی بابت شغل جدیدت تبریک میگم، انشالله که موفق باشی

شوتی!؟ اوهولی بابت شغل جدیدت تبریک میگم، انشالله که موفق باشی

مرسی

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

جونت سلامت از همین الان عذر میخوام اگه مطالب زیاد شد...راستش من امسال دوازدهمی بودم و کنکور دادم هدف ...

یچیزی بگم بهت منم سال اول مثل خودت ولی سال دوم قشنگ خواندم و الان فرهنگیانم هر کی میگه آش دهن سوزی نیست خیلیم اشتباه می‌کنه 

خیلی هم باحاله پر از عشق پر از حس و حال بخصوص برای شمایی که با علاقه وارد میشین

یه واقعیت بگم چند سال پیش تو موقعیت شما که بودم مشاور نجاتم داد با صحبتاش و امید دادنش

چیزی بگم بهت منم سال اول مثل خودت ولی سال دوم قشنگ خواندن و الان فرهنگیانم هر کی میگه آش دهن سوزی نیست خیلیم اشتباه می‌کنه 

خیلی هم باحاله پر از عشق پر از حس و حال بخصوص برای شمایی که با علاقه وارد میشین

یه واقعیت بگم چند سال پیش تو موقعیت شما که بودم مشاور نجاتم داد

چیزی بگم بهت منم سال اول مثل خودت ولی سال دوم قشنگ خواندن و الان فرهنگیانم هر کی میگه آش دهن سوزی نی ...

ممنونم از صحبت هات🧡🌺