2777
2789

دیروز اکستنشن مژه انجام دادم چشمام خیلییی قرمز شده  و دست میزنم درد میگیره😭

از مژه کارم پرسیدم گفت بعد ۲۴ ساعت بری حموم درست میشه؛ اما احساس میکنم قرمزیش طبیعی نیست که با یه حموم رفتن درست شه!!

شما چه تجربه ای دارین چیکارش کنم؟

قطره استریل چشمی تو یه چشمم ریختم جونم آتیش گرفت انقدررر میسوخت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از چسبش بوده بهش حساسیت داری 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

منم عید کاشتم ی قطره خریدم زدم چند روز قرمزیش خوب شد

ولی بازم تا اخر کاشت مژه ام اذیت بود چشمم

دوسه تارشو بد چسبونده بود 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

ب چسبش حساسیت داری 

منم پشت پلکم ورم میکرد ولی نفازولین میریختم داخل چشمم خوب میشد

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

منم عید کاشتم ی قطره خریدم زدم چند روز قرمزیش خوب شدولی بازم تا اخر کاشت مژه ام اذیت بود چشممدوسه تا ...

نه برای من هیچ اذیتی نداره 

فقط چشام قرمز شده مشخصه به چسب حساسیت پیدا کرده چون حین کاشت میگف چرا چشمات نیمه باز میمونه؟میگفتم دست خودم نیس متوجه نمیشم

عزیزم من مژه‌کار باتجربه‌م نگران نباش

اگه کل چشمت قرمز شده و درد میکنه ممکنه حین اکستنشن انجام دادن چشمت باز شده و گاز چسب وارد شده، بعد از ۴۸ تا ۷۲ ساعت خوب میشه

اگه سفیدی چشمت قرمز شده نزدیک به لثه‌ی پلک پایین چشمت، چسبی که زیر چشمت زدن حرفه‌ای نزدن یا حرکت کرده اصطلاحاً خراش ایجاد کرده و درد میکنه بعد از ۴۸ تا ۷۲ ساعت خوب میشه

هیچ قطره‌ای داخل چشمت مطلقا بدون مشورت پزشک نریز. درد و قرمزی بعد از ۳ روز کاملا برطرف میشه

وقتی هم برای اکستنشن مژه میری اصلا صحبت نکن تکون نخور تا چشمت باز نشه که این مشکلات ایجاد بشه

اما اگه مژه‌ت درد میکنه پلکت متورم شده پلکت درد میکنه و چشمت قرمزه احتمال داره مژه‌ی مصنوعی رو به پلکت چسبوندن و فاصله‌ش از ریشه رو رعایت نکردن یا به مژه‌ی کناریش چسبیده. باید مژه‌ای که اشتباهی چسبیده شده رو بردارن تا خوب بشی

مژه‌کار هستم😊چشمات بوم نقاشی منه! با عشق زیباترشون میکنم💞 پیج اینستامو ببین: AramEyelash😇 

نه برای من هیچ اذیتی نداره فقط چشام قرمز شده مشخصه به چسب حساسیت پیدا کرده چون حین کاشت میگف چرا چشم ...

یعنی چی چرا چشمات باز می مونه😒 خب وظیفه داشت چشمات رو فیکس کنه 

مژه‌کار هستم😊چشمات بوم نقاشی منه! با عشق زیباترشون میکنم💞 پیج اینستامو ببین: AramEyelash😇