2777
2789

همون مهمونه میگفت الان میخوام بیام شبم دعوته گفتم کار دارم،دارم شام میپزم 

رک گفتم بهش گفتم شب میاین 

واسه کمک نمیومدن واسه مهمونی میومدن بدبختی منو میبینید

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا

ما همه مهمون های شب مون عصر میان

رستوران که نیومدن موقع عذا بیان بخورن برن

دید و بازدیده ها

چقد ادا دارین شماها

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

خودت ازش کار بکش وقتی اومد😁🤣

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
یعنی شب دعوته از الان میخواد بیاد؟

اره میخواد بیاد مهمونی بعد دوباره شب بیاد

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
حالا من باشم میگم بفرمایید قدماتون سر چشم بعد تو دلم فحش ناموسی میدم به خودم و اون بی شعور

منم😬😅🤣

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وااااما همه مهمون های شب مون عصر میانرستوران که نیومدن موقع عذا بیان بخورن برندید و بازدیده هاچقد اد ...

خب واسه کمک نمیان که میدونم هی باید وسط کارم ازشون پذیرایی کنم

مهمون رودرواسی دار که زود نمیاد، اگه خودمونیه چه اشکالی داره میگیم میخندیم کارامم یواش یواش انجام میدم.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم