2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بد شانس تا ابد بد شانسه 

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

[QUOTE=388312516]کجا رفته؟؟؟ برا چی آورد گذاشت خونه مادرم و دیگه دنبالم نیومد گفت حق نداری برگردی بر ...

اخه دیوانس؟

میتونی ازش شکایت کنی 

بگی از خونه بیرونم کرده و اگه پیامی داری ک صحت این موضوع رو بیان کنه خیلی بهتره 

تا الان هیچ اقدامی نکردی برای شکایت؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

غلط کرده نترس ازش شکایت کن بگو خونه رام نمیده نفقه نمیده

پول برا شکایتم ندارم خانوادم هم شکایت نمیکنن میگن شاید درست شد اومد دنبال بچه هاش ولی ۱۴ماهه سراغی نگرفته

اخه دیوانس؟میتونی ازش شکایت کنی بگی از خونه بیرونم کرده و اگه پیامی داری ک صحت این موضوع رو بیان کنه ...

مهریه گذاشتم اجرا ولی خانوادم میگن طلاق نگیر شاید درست شد ولی عمرا نمیشه

نه عزیزم ...خدا عقل داده وقتی همسرت اینجوره پشتیبان نداری چرا دوتا بچه آوردی؟؟؟چرا خودت کار نکردی

تو حاملگی دوم کلا ۳۶۰درجه تغییر کرد خانوادم حساسن نمیذارن کار کنم خودشون هم خرجی نمیدن

مهریه گذاشتم اجرا ولی خانوادم میگن طلاق نگیر شاید درست شد ولی عمرا نمیشه

مشکلش چیه؟

برای نفقه و مهریه اقدام کنید 

بگو منم قرار نیس توی این جهنمی ک برام ساختی زندگی کنم

مهریمو ازت میگیرم نفقه ی خودم و بچه هامم باید بدی 

حتی اگه گفت بچه هارو ازت میگیرم نترسیا

بگو ببر برای خودت ببینم میتونی بزرگشون کنی یا نه

چون همچین مواقعی بچه هارو اهرم فشار میکنه بر علیه شما 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما