2777
2789
عنوان

به چه ازدواجی میگین سنتی❓❓

124 بازدید | 19 پست

اینکه یه پسر و دختر بهم اشنا میشن 

و قبل اینکه پسره بیاد خاستگاری 

میرن دیت و بیرون و حرف میزنن یه مدت تا ببینن از هم خوششون میاد یا نه میشه سنتی؟ یا چی

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی ینی از طریق خانواده ها اسنابشن

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

سنتی ینی از طریق خانواده ها اسنابشن

خب ایناهم همون اول خانواده هاشون در جریان بودن ولی خانواده هاشون گفتن اول باید بچه ها همو بشناسن

خیر سنتی یعنی با معرفی دو نفر به هم دیگه

نه صرفا معرفی

مثلا پسره منو دانشگاه میبینه خوشش میاد. قصدشم ازدواجه. نمیاد دو سال باهام‌دوست بمونه یا به خودم بگه ارتباط بگیره... میگ خانواده ش با خانواده م ارتباط بگیرن و اینطوری جلو میره

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

وا اونی ک تو گفتی مدرنهاونی میشه سنتی ک یکی معرفی کنع و تو اصلا ندیده باشی قبلا طرفو

خب ایناهم قبل اینکه بهم معرفی بشن همو ندیده بودن

برا شما سنتی ،صنعتی هستش استارتر

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)