2777
2789
عنوان

تنظیم قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 32 پست
فكر ميكنم كمتر از شش ماه ميشه من يك دوره اصلاح سبك زندگي شركت كردم زير نظر ماما و طب سنتي بودم حتي ...

شما پیش پزشک طب سنتی رفتی؟ چون اتفاقا میخوام برم. فردا نوبت دارم. 

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...
قرص گل معرفی هم بخر بخور دوز هزار مارک هلث اید گمونم خوبه برن داروکده قرص گل معرفی برند هاش ببین چیا ...

امیدوارم حاجت روا شی عزیزم. مرسی از راهنماییت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما پیش پزشک طب سنتی رفتی؟ چون اتفاقا میخوام برم. فردا نوبت دارم.

من پيش متخصص طب سنتي رفتم البته من مشكل هورموني ندارم و كاملا تنظيمه مشكلات ديگه داشتم ، شما پريود نميشي و تنبلي تخمدان داري؟ 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
من پيش متخصص طب سنتي رفتم البته من مشكل هورموني ندارم و كاملا تنظيمه مشكلات ديگه داشتم ، شما پريود ن ...

من سالهاست درگیر هستم. ناباروری ثانویه دارم. ذخیره تخمدانم صفر شده! و دیگه باردار نمیشم! سال  گذشته آز دادم. که متاسفانه متوجه شدم یائسگیم داره شروع میشه. پزشک برام قرص پیشگیری نوشت که بخورم و پریود بشم اما بعلت میگرن شدید که دارم نتوتستم مصرف کنم و کنار گذاشتم الان هم چند ماه یکبار پریود میشم. با این موضوع نمیتونم کنار بیام واز نظر روانی دارم اذیت میشم‌ میخوام پریود بشم. 

من سالهاست درگیر هستم. ناباروری ثانویه دارم. ذخیره تخمدانم صفر شده! و دیگه باردار نمیشم! سال گذشته ...

فكر ميكنم تنها راحت شركت در دوره هاي اصلاح سبك هست اونجا هم خيليا يائسگي زودرس داشتن و با راهكاراي اونا پريود ميشدن ولي بگم هزينه و دنگ و فنگش زياده  من خودم نازايي دارم آخرم بيخيالش شدم و رها كردم  من حوصله اين هيزارو ندارم ولي اگر شما داري برو دنبالش ، همش با تغذيه و ورزش و كار هنريه 

فكر ميكنم تنها راحت شركت در دوره هاي اصلاح سبك هست اونجا هم خيليا يائسگي زودرس داشتن و با راهكاراي ا ...

نه منم دیگه دنبال باردار شدن نیستم. فراموشش کردم‌ . ۳ سال دوندگی کردم و به نتیجه نرسیدم. الان فقط دوست دارم پریود بشم و زود یائسه نشم.

ممنون از راهنماییت عزیزم. 

نه منم دیگه دنبال باردار شدن نیستم. فراموشش کردم‌ . ۳ سال دوندگی کردم و به نتیجه نرسیدم. الان فقط دو ...

جوانه گندم درست كن بخور خيلي مهمه ، پياده روي برو حتما ، قند و شكر مصنوعي اصلا نخور ، ميوه و سبزي زياد بخور. حالا بري طب سنتي بهت ميگه  بادكش درست و ماساژ درست منطقه رحم هم خيلي مهمه  همش از اين داستانا 

جوانه گندم درست كن بخور خيلي مهمه ، پياده روي برو حتما ، قند و شكر مصنوعي اصلا نخور ، ميوه و سبزي زي ...

امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره. مرسی

ممنونم از راهنماییت، فقط این که تا کی باید سیاهدونه مصرف کنم؟ چند ماه؟ چند روز؟ و این که پروژسترون ...

شما ۲۰۰ استفاده کن من لکه بینیم داشتم میخواستم قطع شه این برا تنطیم پریودیه 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بله حتما

برا اینکه پریودم مرتب شه  میتونی استفاده کنی از دکترم بپرس منکه راحت شدم نمیدونستم حتی دکتر بهم گفت قرص ال دی میتونی خوراکی نمیتونی بخوری ال دی صرر داره دیان  داروسازی دکتر عبیدی بگیر بهتر از ال دی اون واژینال بذار از پنج پریود تا ۱۸ روز 

امیدوارم حاجت روا شی عزیزم. مرسی از راهنماییت

سیادتونه رو همیشه میتونی بخوری اسفند یه ماه بخور یه ماه نخور 

سیادتونه رو همیشه میتونی بخوری اسفند یه ماه بخور یه ماه نخور

مرسی عزیزم. ممنونم از راهنماییت. حتما استفاده میکنم.