من پيش متخصص طب سنتي رفتم البته من مشكل هورموني ندارم و كاملا تنظيمه مشكلات ديگه داشتم ، شما پريود ن ...
من سالهاست درگیر هستم. ناباروری ثانویه دارم. ذخیره تخمدانم صفر شده! و دیگه باردار نمیشم! سال گذشته آز دادم. که متاسفانه متوجه شدم یائسگیم داره شروع میشه. پزشک برام قرص پیشگیری نوشت که بخورم و پریود بشم اما بعلت میگرن شدید که دارم نتوتستم مصرف کنم و کنار گذاشتم الان هم چند ماه یکبار پریود میشم. با این موضوع نمیتونم کنار بیام واز نظر روانی دارم اذیت میشم میخوام پریود بشم.
من سالهاست درگیر هستم. ناباروری ثانویه دارم. ذخیره تخمدانم صفر شده! و دیگه باردار نمیشم! سال گذشته ...
فكر ميكنم تنها راحت شركت در دوره هاي اصلاح سبك هست اونجا هم خيليا يائسگي زودرس داشتن و با راهكاراي اونا پريود ميشدن ولي بگم هزينه و دنگ و فنگش زياده من خودم نازايي دارم آخرم بيخيالش شدم و رها كردم من حوصله اين هيزارو ندارم ولي اگر شما داري برو دنبالش ، همش با تغذيه و ورزش و كار هنريه
برا اینکه پریودم مرتب شه میتونی استفاده کنی از دکترم بپرس منکه راحت شدم نمیدونستم حتی دکتر بهم گفت قرص ال دی میتونی خوراکی نمیتونی بخوری ال دی صرر داره دیان داروسازی دکتر عبیدی بگیر بهتر از ال دی اون واژینال بذار از پنج پریود تا ۱۸ روز
تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏