2777
2789

من همش فکر میکنم عفونت دارم نه خارش دارم نه سوزش ولی ببخشید ببخشید اگه ناخون بکشم چیزای سفید زیر ناخونم میبینم. این عفونته یا طبیعیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سوزش و خارش نداری تنها راهش معاینه اس

ترشح پنیری با سوزش و خارش علائم عفونت قارچیه.

شاید تو مراحل اولیه اس

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

غیر اون عفونت هایی هست که معمولا چون محیط تاریک و مرطوبه

اکثرا درگیرن

لباس زیرتو مرتب عوض کن

صابون بدون رایحه و مناسب شست و شو لباس زیراتو بشور

حتما با نور آفتاب خشک کن

اگه عفونت داری و سوزش و خارش بد قرص مترونیدازول خوبه

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

اگه سوزش و خارش نداری تنها راهش معاینه استرشح پنیری با سوزش و خارش علائم عفونت قارچیه.شاید تو مراحل ...

عفونت شدید گرفتم دو بار اون موقع دارو خوردم اونا خوب شدن ولی این باز هست و نمیره

غیر اون عفونت هایی هست که معمولا چون محیط تاریک و مرطوبهاکثرا درگیرنلباس زیرتو مرتب عوض کنصابون بدون ...

دارو خوردم و خیلیم رعایت میکنم ولی این هست همچنان دیگه نمیدونم چیکار کنم اخه اصلا نمیدونم دقیقا چیه 

عفونت شدید گرفتم دو بار اون موقع دارو خوردم اونا خوب شدن ولی این باز هست و نمیره

پس ریشه‌ای خوب نشده

ضعیف شده.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹