من از دست یه سری آدما افسردگی شدید گرفتم وقتی هم میبینمشون به شدت حرس میخورم و داغون میشم اونا نابودم کردن ولی مجبورم یعنی به معنای واقعی کلمه مجبورم که زود به زود ببینمشون وقتی هم میبینمشون حالم خیلی بد میشه دلم میخواد خودم رو بکشم اما نمیتونم بچم رو تنها بزارم دلم میخواد طلاق بگیرم ولی بازم به خاطر بچم نمیتونم البته اونایی که اذیتم میکنن شوهرم جزوشون نیست ولی طلاق میتونه موثر باشه کاش قبل بچه دار شدن یه خودمو میکشتم یا طلاق میگرفتم ببینید با وجود این که شوهرم باهام خوبه اونا چیکارم کردن که همچین فکرایی به سرم میزنه حالا شما کمکم کنید چیکار کنم از افسردگی نجات پیدا کنم و مثل مجردی هام دوباره شاد باشم حالم خیلی داغونه
شاید درست متوجه نشدم عزیزم فقط میدونم که باید مسوولیت زندگیتو قبول کنی. آدم بد زیاده اما گاهی ما خودمون یکجور رفتار می کنیم که بهشون قدرت و تسلط میدیم تو زندگیمون موثر باشن. وقتی شوهرت خوبه چرا به طلاق فکر کردی خیلی عجیبه.
وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای جدایی از افسردگی باید با یکی مثل خودت حرف بزنی ک یکم خودشو از این باتلاق کشیده بیرون اون بهترین کمک رومیتونه انجام بده کمک خواستی خوشحال میشم دستتو بگیرم❤💋
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏
من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل تومچهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏