راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(
من موندم چرا دخترامون اینقدر شان خودشون رو پایین میارن
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
اینجا هم لازمه که بیان روشن فکرهای سایت که توی تاپیک بکارت داشتن بلبل زبونی میکردن نظر بدن💔
وای اسمشو نیار هنوز سیم های مخم اتصالی داره واقعا عصبیم کردن آخه مشخص بود استارتر ی حرف مفت زده ک همه رو ب جون هم بندازه و داشت میخندید بقیه هم همدیگرو تیکه پاره کردن سر یه تاپیک دروغ ک بی حیایی رو عادی سازی کنه