2777
2789
عنوان

رابطه اتون با خانواده شوهرتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن خدا چقدر دوستم داشت زنگ میزدم جواب نمی‌داد می‌فهمیدم رفتن پارک بعد بمن می‌گفت نفهمیدم زنگ زدی ...

ما هم خیلی از این موارد داریم ولی شوهرم اصلن به من حق نمیده ناراحت بشم از سر این مسائل 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اره مث سگ ازش میترسن ولی کاش منم بتونم مث اون باشم محلشون نکنم

نیاز نیست بد باشی تا ازت بترسن 

اصلا نیاز نیست بترسن 

همینکه یکم فاصله بگیری و خودت کمتر بری دنبال خواسته هاشون کافیه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خیلی بهم بمب زدن .مل گذشت کردم .الان می بینم فایده ندارد خوبی که از حد بگذر د نادان خیال بد کند.الان ...

معمولا قوم شوهر ادمو بمبارون میکنن و همه توقع دارن عروس ناراحت نشه 

ولی اگر عروس یه حرف کوچیک زد همه قیافه میگیرن و از پشت هم درمیان و حق به جانب

ما هم خیلی از این موارد داریم ولی شوهرم اصلن به من حق نمیده ناراحت بشم از سر این مسائل

همسر منم میگه تو خوب باش مثل اونا نباش ولی نمیتونم منم یه آدمم جاشونا انقد تنگ میکردم نمیدونستم؟

دیگه دوستشون ندارم متأسفانه

افتضاح آخرین بار چند شب پیش با خواهر شوهرم سر توقع بیجا کار کردن دعوام شد از خونشون زدم بیرون....من غذا درست میکنم توقع دارند طرف هارو بشورم ......حالم ازشون بهم میخوره...دیگه نمیرم خونشون

نیاز نیست بد باشی تا ازت بترسن اصلا نیاز نیست بترسن همینکه یکم فاصله بگیری و خودت کمتر بری دنبال خوا ...

کاش شوهرمم اینو می‌فهمید ببین ۳تا خونه دارن زمین دارن همشونو زدن ب اسم برادرشوهرم اونم زده ب نام زنش الانم رفته تو ی خونه مستاجر هستند بعد شوهرم میدوه تمام کاراشونو انجام میده

همسر منم میگه تو خوب باش مثل اونا نباش ولی نمیتونم منم یه آدمم جاشونا انقد تنگ میکردم نمیدونستم؟دیگه ...

شوهر من که میگه تو حساسی اونا چیز بدی نگفتن 

مثلا اگر هر دخالت یا نظری میدن یا از بچم عیب میگیرن یا خودم میگه از رو دلسوزیه نباید ناراحت بشی 

هرچی کنترل گری میکنند از اینا که دوسمون دارن 

حالا من هم مگه از اونا عیب میگیرم؟خودشونو کچل میکنند اگر عیباشونو به رخشون بکشم 

کاش شوهرمم اینو می‌فهمید ببین ۳تا خونه دارن زمین دارن همشونو زدن ب اسم برادرشوهرم اونم زده ب نام زنش ...

شوهرا تله ایثار دارن .برادرشوهرت هم زرنگه 

معمولا قوم شوهر ادمو بمبارون میکنن و همه توقع دارن عروس ناراحت نشه ولی اگر عروس یه حرف کوچیک زد همه ...

اره بابا خیلی پرو ن ..مثلا خواهر شوهرم می خواست شوهر سوم کن.شوهر من راضی نبود مدام می‌آمد بهم می گفت راضی ش کن.با این که خیلی جنسش خراب بود با من همسرم راضی کرده م الآنم که عقد کرده من بلاک کرده.منم سگ محلش می کنم 

افتضاح آخرین بار چند شب پیش با خواهر شوهرم سر توقع بیجا کار کردن دعوام شد از خونشون زدم بیرون....من ...

من یه خوبی یا شایدم بدی دارم اونجا ناراحتیمو نشون نمیدم و انجام میدم دعوایی نشه 

ولی دفعه بعد هیچی نمیکنم