2777
2789
عنوان

رابطه اتون با خانواده شوهرتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 75 پست
شوهرت چجور ؟بچه های مت بهانه خونه مادربزرگشونو میگیرن

شوهرم از وقتی اومد تو خانواده ما کم کم بهترشد بچه هم ندارم 

ولی در کل بچه های جاریم هم اصلا دلشون نمیخواد بیان سمتشون از بس بی مهر و محبت هستن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خوبیم دلیلش هم اینه که اونا خوبن دخالت نمیکنن منم متقابلا مثل خودشون خوبم

دخالت غیر مستقیم هم نمیکنند؟مثلا پوششت به میلشون نباشه بخوان برات ایه و حدیث بیارن 

یا بخواین جایی سرمایه گداری کنید مانع بشن و...

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم از وقتی اومد تو خانواده ما کم کم بهترشد بچه هم ندارم ولی در کل بچه های جاریم هم اصلا دلشون نمی ...

خانواده شوهر من حیلی به بچه هام محبت دارند ولی دراصل با محبت جدب میکنند که عقاید خودشون رو تفهیم کنند 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دلیل افتضاح بودنش چیه اون مشکل اصلیتون چیه؟

اولش با التماس اومدن جلو البته بگم ک منو همسرمم دوست بودیم من منظورم خانوادشه

مادر من نمیزاشت بیان و زنگ میزد ۱۱۰ ۶ ماه تمام رفتن اومدن تا راضی شن خانوادم بعد تند تند گفتن عقد بگیریم بعد اینکه من جواب بله رو گفتم کلا عوض شد هیچکی از طرف خودشون به من هدیه نداد فقط طرف ما بودن ک هدیه دادن بدو بدو اومد برداره خاهرم گذاشت تو کیف من بعد داد زد چقدر دخااالت اگه اینا دخالت نکنن اینا چقدر خوشبخت میشن ک منم قاطی کردم داد زدم منطورت کیه و.‌‌.‌. خلاصه ک اون روز عاقد به حال من گریه کرد 

بعد پاگشای فامیل بود تو جمع میگفت خدانکنه این یکی پسر زن بگیره یکی گرفتم بسه 

بدون عروسی رفتم نگرفتن برام یه هل پوچ برام نخریدن

بعد پسرشونو پر میکردن ک چرا برای زنت فلان چیزو گرفتی برا من نگرفتی

بعد خاهرش به شوهرم بی دلیل گفت خرابه زنت مدرک دارم و ...رفتم شکایت کردم به گوه خوردن افتاد ولی دیگ قطع رابطه کردم با خاهره

الانم ک هییی میگه چرا پسرمو دور کردی چرا نمیاد اینجا باید تورو ولکنه بیادو...

افتضاحححح.فقط در حد سلام وعلیک

سلام و علیک که خوبه 

از سر چیزی خراب شدید باهم یا خودت اینطور خواستی ؟

خانواده شوهر من حیلی به بچه هام محبت دارند ولی دراصل با محبت جدب میکنند که عقاید خودشون رو تفهیم کنن ...

سر بچه رو گرم کن به کلاسی جایی تا کمتر بره و بیاد

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

روی نمودار سبزه 🥴

خوبی من نارنجی ام 😅

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

اولش با التماس اومدن جلو البته بگم ک منو همسرمم دوست بودیم من منظورم خانوادشهمادر من نمیزاشت بیان و ...

خدا شر ظالمان و خانه خراب کن ها رو از سر هممون کم کنه 

خیلی باید ممنون باشی ازشون که روشونو زود نشون دادن و خوب شناختیشون 

همیشه پای یک خواهر شوهر در میان است

اول ننه شون من سه تا دخترش چون یکی از دخترهاش عروس خوذمان هم هست🫢مادرشوهره گفت تو زیاد میگی ومیخندی وشادی دخترم نیست تو خانه ات پیشرفت داره دخترم نیست من جهاز ندادم مادرت داده تو زیاد میایی خانه پسرهام صله رحم داری ومحبت داری دخترم نداره وخواهرهاش میگفتند تو تلویزیون فلان داری خواهرمانداره تو فلان داری خواهرمانداره 🙃🙃واون از زور زیادش فوش داد منم فوشش به خودش دادم هرچی گفت بیشتر زورش اومد وکلا ۷ماهه نرفتم دوبار دیدم از کنارش مثل غریبه ردشدم عین خیالم نگرفتم ودخترش هم کلا با خانواده قطع ارتباطه اما داداشم خانواده خودش ترک نمیکنه گفته خواهر مادرم اولویتند وشوهرم هم طرف خودمه خانه مادرش نمیره شاید هرچندماه درحد ده دقیقه پدرشوهرم مرد این زنیکه افسار دور گردنش پاره شد وبی حیا شد

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

معمولی هست ولی خیلی فرق میزارن الانم از غصه فرق گذاشتنش از صبح ناراحتم

بین بچه ها؟

من دیگه پذیرفتم خانواده شوهر خواهرشدهرم رو در حد مرگ دوست دارم 

درعوض من هم مسلما بین مادرخودم و ایشون تبعیض میزارم 

سلام و علیک که خوبه از سر چیزی خراب شدید باهم یا خودت اینطور خواستی ؟

خیلی اذیتم کردن واز اول ازدواج چون انتخاب اونا نبودم ازم متنفر بودن دیگه منم کم کم ارتباطمو باهاشون کمتر کردم الان ارامش دارم