2777
2789
عنوان

دوست جونا بيايد يه لحظه حالم بده بيايد😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 87 پست

چند بار خودشو زنش اين كارو كردن مثلا من يه حرفي ميزنم بعد دوستم با صداي بلند داد ميزنه امير آقا بايد روزي هزار بار دور من بگردي ببين دختراي الان چيكار ميكنن

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من نفهمیدم چی شد

اين شوهر دوستم مثلا خواست ب من بفهمونه ك زن من براش مهم نيس با چ فاميلي صداش كنن تو ك پيش من نبودي ببيني دوستم چ جانمي گف

ببخشیدا ولی عزیزم کارت استباه بوده تو ایران بنا به موقعیت با هر دو صدا میزنن خوب راست میگه باید ب ...

من كاملا ب شوخي داشتم س بسر بچه ها ميزاشتم

چند بار خودشو زنش اين كارو كردن مثلا من يه حرفي ميزنم بعد دوستم با صداي بلند داد ميزنه امير آقا بايد ...

چقد روابطشون پر ازعقده و چندشه مثلا اینجور میخوان خودشونه عاشق نشون بدن  اووووق  😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷

اگه روی روابطه  زنو شوهریتون ناخواسته اثر منفی میزاره ازشون دوری کنید و روابطتون رو کم کنید

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بعد اين دوست من متولد ٥٤هس من ٢٢سالمه نميدونم چرا خودش و شوهرش توقع دارن ما مثل اونا رفتار كنيم 

بعد شوهرمم يه گند ديگه زد

اگه تو شوخی کردی اونا هم شوخی گردن ولی کلا اینا چیزی نیست خودتو ناراحت نکن

شايدم 

ولي آخه اولين بارشون نيس ك اين كارو ميكنن قبلا م همچين چيزاي گفتن ك منو بخوان با شوخي ضايع كنن

من حاضرم قسم بخورم اینا تا پا طلاقم رفتن حالا اینجور عشوه خرکی میان جلو شما 

چقدم چندشن چه شوهره خاله زنکی که هی صدا کرده به فامیلیییی

اوقققققققققق

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
اين شوهر دوستم مثلا خواست ب من بفهمونه ك زن من براش مهم نيس با چ فاميلي صداش كنن تو ك پيش من نبودي ب ...

خب مسئله اینه که چه فرقی داره برای ادم که با چه فامیلی صدا زده بشه؟ حالا چه با فامیلی همسر چه خودم ادم هر کسی یه جوری راحته و اگر شما با فامیل خودتون راحت ترین دلیلی نداره که خجالت بکشین و شوهر دوستتون هم نباید به یه همچین امر عادی افتخار کنه

البته اگر درست فهمیده باشم

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

شوهر دوستم از شوهر من پرسيد شما قبلا باهم دوس بوديد شوهرم با كمال پرويي گف نه  من اصللللللللللا خانوممو نميشناختم ن خودشو ن خانوادشو حتي تو خواستگاريم تا زماني ك باباش اومده نشناختم واي من خيلي بدم اومد آخه همچين چيزاي تو جمع خوب نيس آدم احساس ميكنه ب زور منو براش گرفتن 

بعد دوستم برگشت گف پرناز جون ناراحت نشو تو از اون عروسايي بودي ك مادر شوهر پسنديده پس خيلي خوش ب حالت بوده 

من حاضرم قسم بخورم اینا تا پا طلاقم رفتن حالا اینجور عشوه خرکی میان جلو شما  چقدم چندشن چه شوه ...

فوق العاده باهم خوبن منم ب شوهرش گفتم خوب اون خانمييييييييي ك شما ولش گفتي خوب معلومه در جوابش جانمممممممم بشنويد بعد ما هنز اول راهيم شايد منم چند سال بعد راه افتادم