2777
2789

از زمان پیدایش انسان تا به امروز حداقل 117 میلیارد نفر رو این کره ی خاکی زندگی کردن که 109 میلیارد نفر هم از دنیا رفتن!

واقعا برام خیلی عجیبه... 117 میلیارد داستان زندگی متفاوت... .

زندگی چقدر بی ارزش میشه وقتی میبینی 109 میلیارد نفر قبل تو همه ی اینچیزارو همین جا رها کردن و رفتن!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس بیاید از زندگی لذت ببریم ماه پیش این موقع درگیر جنگ بودیم چ روزی مزخرفی بود

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

دنیایی که دل حسین رو شکوند بایدم دنیای چرتی باشه!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

زندگی مسخره س

خیلی عجیبه 

117 میلیارد تا ادم و 117 میلیارد تا زندگی!!!

اخه واسه چی اصلا؟! چرا؟!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

نوبت ماهم میرسه..

بله...

مثل یه کابوس بود هنوزم باورم نمیشه اون روزارو با چشم دیدم 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ادمایی که یه چیزی واسه از دست داشتن دارن نگران بودن!!!

وگرنه یه عده ارزشون بود یه موشک بخوره تو سرشون...

خیلی عجیبه 117 میلیارد تا ادم و 117 میلیارد تا زندگی!!!اخه واسه چی اصلا؟! چرا؟!

میدونی جالبترش چیه

اینکه این همه ادم متوجه نشدن چجوری بوجود اومدن چجوری مردن قراره چی بشه بعد از مرگشون

همینجوری به دنیا اومدیم و کل زندگیمون با بلاتکلیفی و رویاهای کوچیک گذشت که دست یافتن به همین رویاهای کوچیک هم غیرممکن بود

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
بی ارزش نیست مگه هر چی بیشتر شه بی ارزش میشه؟همه ادما فقط چون زندن قابل احترامن

به نظر من زندگی ارزشی نداره...

همه ش بدو بدو و فشار و غم