2777
2789
عنوان

جواب این ادم پروِ pro رو چی بدم❓️

79 بازدید | 6 پست

یکی از فامیلام مراسم روضه به صرف نهار گرفت همه عالم و ادم رو دعوت کرد بدون هیچ دلیلی فقط منو دعوت نکرد

بعدم بخاطر اینکه خودشو تو جمع خوب نشون بده یه ظرف یکبار مصرف غذا به کسی داد که بهم بده

منم غذا رو از اون شخص نگرفتم

حالا متاسفانه قرار ریخت نحس این شخص رو ببینم اگه بپرسه چرا نگرفتی چی جواب بدم؟

خسته شدم واقعا از دست این ادما همش بدی میکنن بهم 

هر چی خوبی کنم بدی میبینم

همین شخص مشکلی داشت خواهر خودش به ولله قالش گزاشت من کنارش بودم بعد اینجوری جوابمو داد

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو که نگرفتم چون دلم نمیخواست از دست کسی که اینجوری با من رفتار کرده چیزی قبول کنم

اینقدری شعور دارم که بفهمم کی واقعا ارزش داره و کی فقط نقش بازی میکنه

بعضیا فکر میکنن با غذا دادن میشه آدم خوب نشون داد ولی نه عزیزم، کار خوب با رفتار خوب مشخص میشه نه با ظرف یه بار مصرف

بهش بگو که نگرفتم چون دلم نمیخواست از دست کسی که اینجوری با من رفتار کرده چیزی قبول کنماینقدری شعور ...

اینجوری بگم میگه سوزوندمش

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر