2777
2789
عنوان

خانما رفتار دختر و پسرتون با هم چجوریه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 31 پست
باهاشون رفیقم بهشونم میگم که اذیت میشیم میگن دنیا دو روزه😐😐تازه قسمت بدترش اینه که تو مهمونیای هم ...

وایییی عزیز دلممممممممم چه خوبن 

💛💛💛💛💛💛ولشون کن بزار خوش باشن بقول خودشون دنیا دو روزه

کاش بچه های من در آینده همینطور بشن الان که خیلی کوچیکن😊

کاربری دست سه تا خواهر خیلی صمیمی😍مهسا ۳۴ ساله متاهل و ماهرخ ۲۱ ساله مجرد و ماهک ۱۹ ساله مجرد❤️سه تاییمونم چشم و ابرو مشکی💕

ولشون کن پسس بزرگن که خوش به حالشون چقدرم سنشون نزدیک بهم به کار هم میان خیلی خوبه

آره بزرگن

سنشون خیلی بهم نزدیکه ۱۰ ماه اختلاف سنی دارن😁

بقول شوهرم زشته اینا با این سن بشینن پا تلویزیون بعد من براشون غذا بپزم😤😅

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی عزیز دلممممممممم چه خوبن 💛💛💛💛💛💛ولشون کن بزار خوش باشن بقول خودشون دنیا دو روزهکاش بچه ه ...

مرسی خانومی💜

ولي واقعا برا پدر و مادر سخته 

وقتی ما خوابیم بیدارن 

وقتی ما بیداریم خوابن

پیله ات را بِگُشا🌱                                                              تو به اندازه پروانه شدن زیبایی …🦋

خیلی خوبه که اینقد با هم خوبن مث منو داداشم😊مامانمون از دستمون عصبانیه😂

مامانت حق داره

باهاشون رفیقم بهشونم میگم که اذیت میشیم میگن دنیا دو روزه😐😐تازه قسمت بدترش اینه که تو مهمونیای هم ...

الهییییییییی

راس میگن منم 18 سالمه 😂😂بذار خوش باشن توام برو بشین گیم بازی کن 😁😁ب قول خودشون دنیا دو روزه میگذره 

کاش منم مامانم بودش 💔خداحفظشون کنه برات 

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الهیییییییییراس میگن منم 18 سالمه 😂😂بذار خوش باشن توام برو بشین گیم بازی کن 😁😁ب قول خودشون دنیا ...

عزیز دلممممم خدا بیامرزه مادرتو دخترکم🫂✨

روحشون شاد🖤🤍(البته اگه فوت شدن)

من چجوری بازی کنم اصلا نه سردرمیارم ن وقتشو دارم😂😂😂

چیو خوش باشن آخه فک کن خوابیدی یهو صدا میاد : هر کی بود تو راهت بغل کردی😐😤😂😂😂😂

خدا حفظت کنم دخترم انشالله همیشه موفق باشی عزیز دلم مرسی بابت آرزوی قشنگت🎀🎀

عزیز دلممممم خدا بیامرزه مادرتو دخترکم🫂✨روحشون شاد🖤🤍(البته اگه فوت شدن)من چجوری بازی کنم اصلا نه ...

فداتبشم اره فوتشده خدا رفتگانت رو بیامرزه 💝 

شوخی میکنم بازی ک نمیشه کنی حق داری نصف شبی بیدارتون میکنن 

میگم کنکور ندارن؟ سرگرم درس بشن ؟ 

وای 😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

فداتبشم اره فوتشده خدا رفتگانت رو بیامرزه 💝 شوخی میکنم بازی ک نمیشه کنی حق داری نصف شبی بیدارتون می ...

خدا کنه عزیز دلم😍

خدا بیامرزتشون روحشون قرین آرامش و رحمت براشون صلوات فرستادم😊

نه دانشگاه میرن اصلا هم سرگرم درس نیستن میگن پاس شیم مدرک بهمون بدن کافیه 😐 یعنی استدلالشون فقط>>>>>
نصف شب با صدای ۱۰۰ آهنگ پخش میکنن تازه استاد شجریان (کنظورم پسرمه با اون صداش😐😂) باهاشون همخوانی میکنه

بعنی جلو همسایه ها آبرومون رفته 

حالا آهنگا همه پر از فحش😐😐😐😤🤦🏻‍♀️😂

خدا کنه عزیز دلم😍خدا بیامرزتشون روحشون قرین آرامش و رحمت براشون صلوات فرستادم😊نه دانشگاه میرن اصلا ...

قربووونت گلم

ماشالله وااااااقعا پر انرژی ان 

اوهههه باهاشون حرف بزن 

فکر کنم موقته این دورشون ولی واقعا خوشبحالشون ک اینقد پر نشاطن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربووونت گلمماشالله وااااااقعا پر انرژی ان اوهههه باهاشون حرف بزن فکر کنم موقته این دورشون ولی واقعا ...

پسرم پر انرژیه 

ولی دخترم مودیییییییی کلا خردادیا مودین😂

ی روز افسرده است ی روز انگار مست کرده😐

البته خب اینیکه اینا هستن پر انرژی نیست ، دلقک بازیه😂🤦🏻‍♀️

حالا من اینقد آرومممممممممم 

پسرم پر انرژیه ولی دخترم مودیییییییی کلا خردادیا مودین😂ی روز افسرده است ی روز انگار مست کرده😐البته ...

ماشالااااااااا

الهییییییی

خب همین دلقک بازیا انرژی میخوااد 

منم الان خیلی خیلی آرومم  قبلا شری بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماشالاااااااااالهیییییییخب همین دلقک بازیا انرژی میخوااد منم الان خیلی خیلی آرومم قبلا شری بودم

اینا خیلی آروم بودن الان اینجوری شدن بیا خصوصی دلیلشو میگم بهت دخترم 🤍

اینا خیلی آروم بودن الان اینجوری شدن بیا خصوصی دلیلشو میگم بهت دخترم 🤍

چشم مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40