2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا

66 بازدید | 14 پست

چی میشه که بعضی از اطرافیانت زندگیشون روز به روز بهتر میشه ، انواع نعمت ها :زندگی سالم با ارامش،زیبایی ، پیشرفت های مالی و اجتماعی و..

اما به خودت که نگاه می کنی میبینی خیلی وقته زندگیت رو stop گیر کرده و هیچ خبری نیست.

البته از روی حسادت نمی گم انشالله خدا بیشتر هم بهشون بده ولی کاش به ما هم اون نگاه ویژه رو میکرد

قبول دارم که نباید ظاهر زندگی بقیرو با باطن زندگی خودمون مقایسه کنیم ولی نه ظاهراً و نه باطنا زندگی خودم آنچنان جالب نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فک میکنم هر کاری یک تهی داره.

مثلا تو با حقوق ۱۵ تومن ،با قسط یک خونه خریدی و مثلا یک ماشین(اینا مثاله).

حالا داری قسط همونارو میدی و خرج زندگی و فلان،دیگه چیزی تهش نمیمونه که بخوای به چیز جدید فک کنی و سالها همونجوری میمونی تا قسطا تموم شه و یک حرکت جدید بزنی.

باید درامدتو بیشتر کنی 

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
ببین اونا چیکار کردن که تو نکردی

نمی دونم متاسفانه 

هم رشته ای هستیم اما علت این رشد عجیبشون هنوز جای سواله برام

چون مطمئنم برای درسم حتی بیشتر از اونا هم زمان میگذارم

برای به دست آوردن چیزهایی که تاحالا نداشتی باید مسیری رو بری که تا حالا نرفتی

بله ولی باید مسیر درست تو سرنوشتت قرار بگیره چون من تلاشم و به اندازه کافی کردم دیگه عقلم به جایی قد نمی ده

اینکه آدم های اطرافت چه کسانی باشن خیلی موثره

میتونن راهی بذارن جلوت که هیچ وقت فکرشو نمی کردی یا اصلا نمی دونستی که همچین راهی هم هست، باعث غنی شدن از لحاظ فکری و اجتماعی

من فک میکنم هر کاری یک تهی داره.مثلا تو با حقوق ۱۵ تومن ،با قسط یک خونه خریدی و مثلا یک ماشین(اینا م ...

بله درسته

هرکسی دچار مشکلی هست

ولی بعد از این همه زحمت کی قراره نگاه لطف خدا هم به زندگی من بشه؟

بله ولی باید مسیر درست تو سرنوشتت قرار بگیره چون من تلاشم و به اندازه کافی کردم دیگه عقلم به جایی قد ...

بله یه سری مسائل رو جبر زندگی مشخص میکنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بله درستههرکسی دچار مشکلی هستولی بعد از این همه زحمت کی قراره نگاه لطف خدا هم به زندگی من بشه؟

من معتقدم خدا به هیچکس لطف نمیکنه و نگاهم نمیکنه.

خودت باید خودتو بکشی بالا .

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه کفر نیست اینکه میگم،نمیدونم چجوری بگم🫠

من معتقدم خدا به هیچکس لطف نمیکنه و نگاهم نمیکنه.خودت باید خودتو بکشی بالا .نمیدونم متوجه منظورم میش ...

من میگم از تو حرکت از خدا برکت

ولی نمی دونم از ناشکریه یا چی 

ولی حس می کنم زندگیم برکت و رشدی ندارم دیگه 

من میگم از تو حرکت از خدا برکتولی نمی دونم از ناشکریه یا چی ولی حس می کنم زندگیم برکت و رشدی ندارم د ...

مسیرت درسته؟هیچوقت به این فک نکردی اگه کارتو عوض میکردی یا راه حدید میرفتی شاید نتیجه بهتر میبود؟

برای پیشرفت به نظرم خیلی باید ریسک کرد

فکر میکنم درست باشه🥲

فک میکنم خودش شبیه داره.

اگه درست بود با یقین کامل میگفتی درسته.

یکم موردای مختلف و فک کن،شاید اصلا روزی تو ،توی این کاری که میکنی نیست.