2777
2789

این عمه من خیلی خییییلی مذهبی و خشکه طوری که حتی جلوی محارم هم روسری میپوشه و لباسای بلند و اکثرا هم کاملا سیاه 

منم متوسط و متعادله پوششم 

نه خیلی با حجاب نه بی حجاب 

ولی شبیه خاندان پدریم نیستم دیگه 

بعد من داشتم میرفتم سر کار 

هوا خیلی گرم بود مانتوم جلوش باز بود شالمم آزاد بود روی موهام یعنی موهام معلوم بود و اینا خلاصه

بعد عممو خیلی یهویی توی خیابون خونه دیدم اومده بود سر بزنه بهمون روبوسی کردیم و من رسوندمش تا خونه 

ولی همیشه وقتی میریم خونه این عمم و خاندان پدری متاسفانه من خود واقعیم نیستم و پوششم فرق داره 

بابام میگه بهشون اخترام بذارم و از این حرفاااا دیگه 

حالا به نظرتون بد شد منو اینجوری دید؟؟؟ 

چه دغدغه های چرت وپرتی میسازن برای آدم خدایاااااا

😑😑😑😑😑 

مامانم میگه پوششت جلوی اینا رو حفظ کن تا حرف نزنن در موردت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا بهتر شد بزار با حقیقت روبه رو شن کم کم😂💔خودتو اذیت نکن الکی

والا برای خودمم مهم نیست اصلا 

مامان بابام همش گیر میدن

پسر عمه‌هام قبلا خواستگارم بودن حتی همونجا هم به دختر عمم گفتم بهم نمیایم اختلاف داریم 

نه بابا اسی چیز خاصی نیست بیخیال دیگه گذشت

منم یک عمه دارم همینطوریه همه جا روسری میذاره اصلا عکس نمیگیره و اینا ولی خوب من و مامانم با تیپ خودمون میریم خونشون 

بعد یک بار یکی از عموهام مریض بود قرار بود یکی دیگه از عموهام اونرو برسونه خونمون تا تو شهر ما برن دکتر نگو کاری پیش اومده بود و پسر همین عمم اوردش خونه

منم نمیدونستم فکر میکردم عموم اومده چون ماشین رو داخل پارک کردن اومدن تو ندیدمشون

هیچی دیگه منم نه حجابی نه چیزی😂😂😂

خیلی بد بود اصلا وقتی اومد تو هر دومون رفتیم تو شوک😂😂😂

وضعت بدتر از من نیست که😂

نه بابا اسی چیز خاصی نیست بیخیال دیگه گذشتمنم یک عمه دارم همینطوریه همه جا روسری میذاره اصلا عکس نمی ...

وای دقیقا حستو درک مبکنم منم تو همچین وضعیتی بودم 

از نظر اون وضعیت منم ل خت بود🤣🤣🤣

ذره ای درکت نمیکنم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من از حرف زدن و جیک جیک پشت سرم بدم میاد

قضیه من رو مطمئنم که کل فامیل فهمیدن

چون زن عموم فوق العاده دهن لقه 😂

بیخیال بابا نمیدونستی که مبینیش ولشون کن بزار هر چی میخوان حرف بزنن