2777
2789

فقط شوهر شما نیست ، ینی علاوه بر شما هم شوهر مادرشه و هم شوهر خواهرشه ، چی کار میکردین؟حالتون چه طور میشد؟

خانواده شوهرم خیلی نابسامانه و تمام اعضای خانواده اشون علیه پدرشونن و از اون بدشون میاد ، درحالی که دلسوز بچه هاشه  و همه کاری براشون می‌کنه ولی چون یه مقدار زود جوش و با مادرشوهرش خیلی دعوا داشتن( که صد البته تقصیر مادرشوهرمم هست) بچه ها به خصوص خواهرشوهرم با پدرش بده ، حالا تمام این کمبودهارو شوهر من جبران می‌کنه ، ینی اون روز خواهرشوهر ۱۶ ساله من یه جوری ناز میکرد و پرو پرو قیافه می‌گرفت تا داداشش نازشو بکشه و حرفشو گوش کنه حال منو به هم زد ، من مخالف کمک به خواهرش نیستم ولی حالم از ادا و اطوار اش به خورد ، از اون طرفم که نقش شوهر مادرم داره 

نمیتونم واضح توضیح بدم نمیدونم شما به عنوان یه زن متوجه منظورم میشین؟ ینی من حسودم؟ آخه من خودمم برادر دارم و اصلا روابطم اینطور نیست و واقعا مثل خواهر و برادریم 

چه ربطی داره دختر ۱۶ ساله طبیعیه ک ناز بساد برا پدروبرادرش و چه خوب ک برادرش این نیاز عاطفیو براورد میکنه 

چقدر بی ادب ک میگی شوهر مادرشه شوهر خواهرشه

و بله شما حسود هستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره دختر ۱۶ ساله طبیعیه ک ناز بساد برا پدروبرادرش و چه خوب ک برادرش این نیاز عاطفیو براورد ...

اخه من خودمم همین این بودم و اصلا رابطه ام با برادرم اینجوری نبود 

بعدشم منظورم از لحاظ شوهر مسئله جنسی نیست ، ینی روابطی که باید در جای خودش باشه ، در جایگاه خودش نیست

من تو همچین شرایطی برای خودم حد و مرز تعیین میکنم بلافاصله ،شوهر اوناست اونا ولی زن من نیستن قرار نیست اونا وارد حریم من بشن و قرار نیست همسرم برای من کم بذاره غیر از این باشه ارتباطم و ادامه نمیدم و یه فکر اساسی میکنم 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

منم با برادرم خیلی صمیمی ام و نازمو میکشه

فردا زن بگیره زنش حسودی میکنه ینی😐یا خدا چه چیزا😐🤦‍♀️

اخه چرا عروس باید تو روابط خونوادگی شوهرش دخالت کنه من نمیفهمم

غریبه که نیس خونواده ست

20 سال 30 سال قبل شما با اونا زندگی کرده انتظار دارین بعد ازدواج به خونواده ی خودشون بگن دیگه نه من نه شما 😐

عزیزدلم من اصلا دیدگاهی طرف مادرشوهر یا عروس به صورت متعصبانه ندارم 

ولی اون خواهرشوهرتون که 16 سالشه، وقتی میبینه که پدرش باعث آزار مادرش میشه و الان از پدرش بدش میاد قطعا دچار کمبود محبت میشه. شوهر شما برادر اونه متوجهید؟ عزیزم اگه همسرتون به عنوان برادر هوای خواهرشو نداشته باشه تو این سن نوجوونی و حساس معلوم نیست کدوم پسری از کوچه و خیابون بخواد هواشو داشته باشه!! 

شما خودت خانومی این موضوع رو درک کن

محبت همسرت به خواهرش قطعا باعث نمیشه عشقش نسبت به شما کاهش پیدا کنه. چون جنس این دو نوع عشق ( خواهر و همسر) متفاوته 

به شخصه ازتون خواهش میکنم تو این مورد سختگیری نکنید...! 

حالا مادرشوهرتون که دست خودتونه ماجراش... 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

بله از اول ، حتی از خواستگاری به من گفت من به خاطر شرایط خاص خانوادم تا آخر عمرم باید از خواهر و ماد ...

اگه برای شما کم نمیذاره اشکالی نداره بالاخره اونام خانوادش هستن ولی کم کم بهش گوشزد کنید که از نقش قهرمان بازی کردن برای خانوادش دست بکشه

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
شوهرم ۳۴ سالشه ، نه خوشبختانه یک ساعتی با خونه اشون فاصله داریم

خب پس  انچنان رفت و امدی ندارین  اگه نزدیک بودین و همش ور دل اونا بود میخاستی چه کنی 

به نظرم اصلا اسکال نداره که یه برادر نقش پدر رو برای خواهرش داشته باشه کسی که به مادر و خواهرش علاقه داره میتون۷ زن و بچه ی خودشم خیلی دوست داشته باشه و همیشه وفادار بمونه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

منم با برادرم خیلی صمیمی ام و نازمو میکشهفردا زن بگیره زنش حسودی میکنه ینی😐یا خدا چه چیزا😐🤦‍♀️اخه ...

عزیزم منظورم اینه که هر رابطه ای باید در جایگاه خودش باشه و وقتی این تعادل به هم میخوره همه چی به هم میخوره ، شما مجردی؟ اگه مجردی طبیعیه متوجه منظورم نشی 

منم برادر دارم و ارتباطمونم باهم خوبه اما همه چی همون در جایگاه خواهر برادریه