2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه همسایه فضولو

392 بازدید | 17 پست

یعنی انقد منو ازار دادن نگو الانم که ولم نمبکنه بس که فضثلن متتفرم ازشون به اسم دوست چه حرفا که نمیزنن منکه دیگه جوابشو نمیدم زنیکه احمق تو اگه عقل داشتی شوهرت سوارت نمیشد توکار کنی بدی اون بره دختر بازی 

بعد میاد منو نصیحت میکنه احمق 

قراره برم ساختمون بابام طبقه پایینشون بشینم پیام داده سلام خوبی نرفتی خونه بابات  توکه میبینی رفت امد دارم چرا باید برم همش مبگن زودتر برو چون من مستاجرم مبخاد دخترعموشو بیاره جای من 

چقد بدم میاد ازش

متاهل و متعهد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب بگو به تو چه وایسا تو روش 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

شوهر دهن لق: شوهرم با شوهرش دوسته از همونجا همچیمونو میدونه

خب همین ها باعث میشه که به خودشون اجازه بیشتر دونستن رو بدن

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

واقعا منم از همسایه فضول بدم میاد صبح مامانم داشت ب ماشین ضایعاتی کمی پلاستیک و آهن اینا میداد ک همسایه اومده بود لای در خونمون ببینینه چ خبره یا  همسایه رو ب رویی تا صدا درخونه میاد میپره بیرون ک ببینه با چ تیپ و ظاهری کجا میری!

واقعا منم از همسایه فضول بدم میاد صبح مامانم داشت ب ماشین ضایعاتی کمی پلاستیک و آهن اینا میداد ک همس ...

اینکه خوب 

من هر وقت پامو از در خونه میزارم بیرون زن همسایه می‌پرسید کجا می‌ره دخترتون؟؟ کجا بوده ؟؟ 

برمیگشتم می‌گفت دخترتون چرا الان برگشته؟

آتش نشانی اومد جلو در خونمون پیرزن اومده  صبح در حیاطمون میزنه میگه چرا آتش نشانی اومد جلو در خونتون؟؟ بتوچه آخه

یا تو خونه بحثمون میشه بدو بدو میاد در حیاطمون می‌زنه میگه چرا بحث میکنید 🤦؟

چرا جر و بحثی باهاش کردم دیگه این غلط کاری یادش بره

همسایه فضول خیلی بده ،خونه قبلیمون زنش فضول کی میاد خونمون کی میره همشم میخواست رفت و آمد کنیم که اجازه ندادم میخواست دختر ترشیده بچسبونه به شوهرم خیلی پرو بودن خداشکر فرار کردیم خونه مستقل گرفتیم که صابخونه بالا سرمون نباشه 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏