2777
2789
عنوان

من می‌خوام زندگی شروع کنم

117 بازدید | 11 پست

من تایپکت زدم گفتم من ۲۶سالمه لیسانس حسابداری دارم خدمتم تازه تموم شده ولی تا الان وارد هیچ رابطه ای نشدم به دلیل طرز فکری که داشتم....چندین سوال مطرح میشه تو ذهنم و از همه ممنونم که خواهرانه نظرات رو میدید و کمک میکنید چون واقعا تاثیر داشته بعضی نظرات....حالا به نظرتون چرا من همه دوستام منو مسخره میکنن میگن تو تا حالا دختر ندیدی صحبت نکردی نمیتونی ازدواج کنی؟چرا آخه ؟من به نظر خودم میگم من اگه ازدواج کنم زندگیم خوب میشه چون من همه احساساتمو خرجش همسرم میکنم و همچنین محبتمو...البته بگم که زندگی مشکلات داره ولی من میگم من کمتر میشه مشکلاتم...‌حالا می‌خوام شما مثل همیشه لطف کنید راهنمایی کنید و بزرگواریتونو شامل حال ما بکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنسیت کاربریتون رو اصلاح کنید

اجازه بدید بعد ۳۰ جدی راجع به ازدواج فکر کنید

قبل اون زوده برای مرد

خواهر دارید؟ 

میتونید از خواهرتون راجع به جنسیت زن و خصوصیاتش آگاه شید 

همبستگی ای بین رابطه داشتن با دخترا و موفقیت در زندگی زناشویی وجود نداره!

شما به راهی که معتقدی درش ادامه بده.

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

جنسیت کاربریتون رو اصلاح کنیداجازه بدید بعد ۳۰ جدی راجع به ازدواج فکر کنیدقبل اون زوده برای مردخواهر ...

در مورد ۳۰ که من دوسال نامزدی می‌خوام داشته باشم ...بعد ابجیم سنش کوچیکه....و خیلی ممنونم ازتون

چه ربطی داره به شخصه منم تاحالا وارد رابطه نشدم و یقین دارم فردا پس فردا برای شوهرم یا حتا بچم مامان خوبی میشم مسئولیت پزیر میشم.این دلیل نمیشه که چون تا حالا رابطه نداشتی یا با دختری صحبت نکردی نمیتونی ازدواج کنی 

در مورد ۳۰ که من دوسال نامزدی می‌خوام داشته باشم ...بعد ابجیم سنش کوچیکه....و خیلی ممنونم ازتون

بازم زوده بنظرم

خودت میدونی

موفق باشین

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

چه ربطی داره به شخصه منم تاحالا وارد رابطه نشدم و یقین دارم فردا پس فردا برای شوهرم یا حتا بچم مامان ...

فقط من یکم ارتباط گرفتن رو بلد نیستم اونم به خاطر اینکه تا حالا تجربه نداشتم اگه یکم یاد میدادن بهم خوب میشد