2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما رفتیم خرید ، کیف و کفش،و چادر و لباس مجلسی و پارچه مجلسی و حلقه و آینه و شمعدان و قرآن و ادکلن گر ...

البته برای ما همه حرف ها رو زده بودیم و قرارهامون رو گذاشته بودیم و شب بله برون بزرگ های فامیل رو گفتیم اومدن جشن گرفتیم و دوهفته بعدشم جشن عقدمون بود

ما رفتیم خرید ، کیف و کفش،و چادر و لباس مجلسی و پارچه مجلسی و حلقه و آینه و شمعدان و قرآن و ادکلن گر ...

ماهم ست قند قرآن قندساب گرفتیم فردا می‌خواستیم ببریم چادر و شال هم بگیریم ولی یه لحظه گفتم بعد بله برون برن بگیرن نمیدونم

البته برای ما همه حرف ها رو زده بودیم و قرارهامون رو گذاشته بودیم و شب بله برون بزرگ های فامیل رو گف ...

نه چون بحث مهریه مشخص نیس بخاطر همون،وگرنه دختر پسر خودشون اوکی هستن دیگه

ماهم ست قند قرآن قندساب گرفتیم فردا می‌خواستیم ببریم چادر و شال هم بگیریم ولی یه لحظه گفتم بعد بله ب ...

فرقی نداره الان بخرن دیگه خریدهای عقدشون هم محسوب میشه و شما هم تزیین میکنید و میبرید و بیشتر هم به چشم میاد جلوی بقیه

نه چون بحث مهریه مشخص نیس بخاطر همون،وگرنه دختر پسر خودشون اوکی هستن دیگه

مهم‌ترین قضیه مهریه هست ، برای چی تا این مرحله هنوز قطعی نکردین ، من خودم ۳ نفر تا لحظه آخر باهم پیش رفتیم اما سر مهریه به هم خورد 

پس تا براتون قطعی نشده که همه چی اوکیه ، زیاد هزینه نکنید

مهم‌ترین قضیه مهریه هست ، برای چی تا این مرحله هنوز قطعی نکردین ، من خودم ۳ نفر تا لحظه آخر باهم پیش ...

والا خود دختر پسر حرف زدن ولی دختره میگه بابام باید بگم الان واقعا من موندم که با وسایل بریم یا بی وسایل،آدم بالاخره باید همه جوانب رو در نظر بگیره دیگه شاید نشد 

کلا میریم خودمونی حرف بزنیم،قرار نیس بله برون فامیل ببریم نه اون طرف نه طرف ما،میگن خصوصی باشه کلا

خب اون موقع حلقه نمیبرن که 

شیرینی گل میبرن حرف میزنن 

تا اونجایی که من میدونم

بله برون حالت جشن داره اون موقع حلقه هم میبرن با وسایل دیگه

بله برون برای وقتی هست که همه صحبت ها به نتیجه رسیده باشه

برای ما بله برون همون جشن نامزدی هست و کیک و گل و حلقه نامزدی، یه شال سفید و برای کسانی که محجبه هستند یه چادر سفید برده میشه

خرید هم برای عقد و عروسی انجام میشه که همزمان هست

والا خود دختر پسر حرف زدن ولی دختره میگه بابام باید بگم الان واقعا من موندم که با وسایل بریم یا بی و ...

خوب برای شما مراسم بله برون محسوب نمیشه 

بله برون برای وقتیه که همه چی قطعیه و همه حرفا زده شده و یه جشن قبل از عقد محسوب میشه 

شما با گل و شیرینی برید و یه انگشتر نشون همراهتون باشه اگه همه حرفا زده شد و همه چی اوکی بود انگشتر نشون رو دست عروس خانم کنید و بعد این مراسم برین خرید و ایندفعه خرید ها رو تزیین کنید و ببرید برای جشن بله برون