2777
2789
عنوان

چیتان پیتان

85 بازدید | 8 پست

من کلا زیاد اهل قر و فر و رسیدن به خودم نیستم...

کل لطفی که در حق خودم کنم شونه کردن موها زدن موهای بدن و حموم رفتنه... 

ازدواج کردم بلافاصله هم که حامله شدن. تو طول بارداری هم که شوهرم خیلی حساس بود که از هیچی استفاده نکنم. 

میگفت برای بچه خطرناکه مواد ارایشی له هرحال همه جذب پوست میشه و ممکنه از جفت عبور کنه و... 

ولی تصمیم گرفتم از این به بعد بشم از اون زنایی که خیلی هوای خودشون رو دارن. 

تو بارداری پوست و بدنم و همه چی کامل پوکید. اندام خوشگلم به فنا رفت و تا شد چاق شدم. پر ترک پوستی شدم و... 

از طرف دیگه شوهرم از اون ادمایی عه که براشون مهمه.. . 

و خیلی دقت میکنه و ریزنگره نسبت به همه چی.. 

بگین از کجا باید شروع کنم؟؟؟ 

برم یک عالمه وسایل روتین پوستی و ارایشی بخرم به نظرتون!؟؟؟ یا کلاس ارایشگری ثبت نام کنم؟؟ یا... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم از رژیم و ورزش شروع کن

اون که صددرصد خب غیر اون... 

نگاه الانم نکن...قبل از این حرف ها به هیچی اهمیت نمیدادم حواسم همیشه به وزنم بود... 

نمیذاشتم ذره ای چاق بشم 

اره به خودت برس باشگاه برو ناخنتو درست کن رنگ مو روتین پوستی لوازم آرایش لباس و مانتو های ترند

اتفاقا به رنگ مو داشتم فکر میکردم ولی موهام خیلی حالت اسیب دیده داره... 🥲میترسم رنگ کنم به فنا بره 

ناخن هم که چون نماز میخونم نمیتونم 

لوازم ارایشی و روتین پوستی به نظرت حدودا چقدر براش هزینه کنم؟؟؟ 

اخه من متوجه شدم خیلیییی گستره قیمت بزرگی وجود داره...

برم همه چی بگیرم پرایمر و کرم پودر و کانتور کانسیلر ولی ارزون یا چندتا چیز خوب ولی گرون و باکیفیت بگیرم؟! 

اون که صددرصد خب غیر اون... نگاه الانم نکن...قبل از این حرف ها به هیچی اهمیت نمیدادم حواسم همیشه به ...

وزنت ک بیاد پایین روحیه و اعتماد به نفست می‌ره بالا

اونوقت چن تا مکمل بخر بخور

مثل کلسیم و ویتامین سی و زینک

روتین پوستی بخر 

مثل سرم رتینول و ضد آفتاب و مرطوب کننده خوب

چند تا قلم آرایشی بخر

موهاتم برو آرایشگاه کوتاه تر کن رنگ کن یا ی تغییری بده 

اونم تاثیر داره

اتفاقا به رنگ مو داشتم فکر میکردم ولی موهام خیلی حالت اسیب دیده داره... 🥲میترسم رنگ کنم به فنا بره ...

اگه آسیب دیدست رنگ ساده بزن و بعد کراتین کن 

روتین پوستی رو کامل بگیر حالا با توجه به بودجت 

شوینده ابرسان تونر میسلارواتر مرطوب کننده سرم پوست و انواع ماسک 

در کنار اینا فیشال هم انجام بده 

برای لوازم آرایش هم محدود اما یا کیفیت خرید کن 

کرمپودر تینت رژگونه ریمل خط چشم رژ اینا کافیه برای روزانه