2777
2789

مامانم گفتم فلان پارچه باید بخری میگه صبر کن از دختر عمت  بپرسم فلان جا رفت خرید خوب بوده قیمت جنس هاش متنفرم از این اخلاقش چرا باید بپرسی که بفهمه من رفتم کلاس خیاطی خب میرم نا بینا که نیستیم یه پارچه میخریم دیگه 😐

متنفرم خودتو آویزون بقیه کنی 😠درک نمیکنه اصلا   

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

اصلا ارزش حرص خوردن نداره. 😊

استفاده از تجربه دیگران اگر سابقه خیاطی و خرید پارچه دارن مخصوصا اینکه اول راهی،  خیلی خوبه. 

بعدشم بفهمن، ایرادش چیه؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دعوا نمیخواست

شاید دوست داشته پز دخترشو بده

شما هم ابتدای کاری اینطوری قانعش کن

بگو مامان حالا بریم چند تا پارچه ارزونتر برای یادگیری بخریم 

بعد وقتی راه افتادم برای پارچه های بهتر مشورت میگیریم 

تا بعدم خدا بزرگه 

اصلا ارزش حرص خوردن نداره. 😊استفاده از تجربه دیگران اگر سابقه خیاطی و خرید پارچه دارن مخصوصا اینکه ...

خب دختر عموم می خواست بره کلاس خیاطی باباش پول نداد بهش گفت این مسخره بازیا چیه خیاطی  برو هوش مصنوعی! 

خلاصه که دختر عموم همین جوری از من بدش میاد خلاصه که عمم بفهمه من رفتم به دختر عموم میگه اونم بیشتر با من بد میشه میگه من خیلی خوش شانسم بابا و مامانم عالین نمی دونه چه زجر هایی میکشم تو زندگیم برای هیمن کلاسه هم گوشوار فرختم رفتم میدونی زندگی آدما از دور میبینه قضاوت میکنه

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

حالا دعوا نمیخواستشاید دوست داشته پز دخترشو بدهشما هم ابتدای کاری اینطوری قانعش کنبگو مامان حالا بری ...

ول کردم مامانم  دوست داره همش بپرسه من دوست دارم مخفیانه کار کنم بعد که موفق شدم بگم  

ول کردم مامانم دوست داره همش بپرسه من دوست دارم مخفیانه کار کنم بعد که موفق شدم بگم

اوه 

چه حساسی دختر

مامانتو که نمیتونی عوض کنی

روی خودت کار کن

مامانتم لو میده 

از خودت میپرسن سر و تهشو با یه جمله تفریحی میرم

برای اوقات فراغت

یا میرم ببینم علاقه دارم یا نه

هم بیار

اطلاعات زیاد نده

نه سیخ بسوزه نه کباب

خب دختر عموم می خواست بره کلاس خیاطی باباش پول نداد بهش گفت این مسخره بازیا چیه خیاطی برو هوش مصنوع ...

خیلی سخت نگیر زندگی رو. 

به مامانتم بسپار فوری به دیگران نگه. 

دعوا نکن باهاش.. اروم بگو.  دلیل بگو براش. کم کم یادش بده. 

بعدشم تهران هستی!؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اوه چه حساسی دخترمامانتو که نمیتونی عوض کنیروی خودت کار کنمامانتم لو میده از خودت میپرسن سر و تهشو ب ...

نه بخدا حساس نیستم فامیل ما خیلی خیلی فوضولن و همین دختر عموم باعث شد بابام ورشکست بشه تصادف کنه مامانم سرطان بگیره از یه آدم نسبتا خوب برسم زیر خط فقر متنفرم ازش یادمه همیشه می‌گفت تو دردی نداری چشش دنبال زندگی من بود الان بیا کو زندگی حسود متنفرم ازش

ولی سال کنکورم باهام همکاری کرد نگفت کنکور می خوام بدم آنقدر تو خونه به جاش سر کوفت زد اره تو نزاشتی بگم گفتم برو جهان خبر دار کن دخترم کنکور داره 

متنفرم از اخلاق مامانم و دختر عموم

خیلی سخت نگیر زندگی رو. به مامانتم بسپار فوری به دیگران نگه. دعوا نکن باهاش.. اروم بگو. دلیل بگو بر ...

نه شیراز

نه اتفاقا حساس نیس اسی راست میگه ، 

چه لزومی داره فلانی بدونه پارچه میخای بخری و کلاس داری میری ...همه جا پر پارچه س نیازی نیست از کسی بپرسی 

بعدشم خود همین اطرافیان همه کاری میکنن بعدااااا به ماها شاید بگن شایدم نگن ، من که خوشم نمیاد 

مگه اینکه مادر اسی زرنگ باشه بدون اینکه اطلاعات بده بپرسه بگه مثلا فلانی میخاد ، از زیر زبونش بکشه 

نه اتفاقا حساس نیس اسی راست میگه ، چه لزومی داره فلانی بدونه پارچه میخای بخری و کلاس داری میری ...هم ...

نه بابا مامان من دوست داره بگه اره من فلان کار کردم 

اره من دخترم این اره من فلان مشکل دارم 

منم متنفرم دوست دارم مخفی کار کنم 

نه بابا مامان من دوست داره بگه اره من فلان کار کردم اره من دخترم این اره من فلان مشکل دارم منم متنفر ...

منم مثل توام ، دوسال پیش یه کاری رومیخاستم مخفیانه انجام بدم به همه گفته بود ، تو کوچه رد میشدم همسایه ده تا خونه اونورتر ازم میپرسید ، کرک و پرم ریخته بود 

میدون میده به زنای دیگه که حرفت همه جا بیفته ، از روی ندونستن و ناآگاهیه، مدام باهاش حرف بزن، توضیح بده  درست میشه