2777
2789
عنوان

بچه ها سوتی دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان مجدد حرفو عوض کنم ک بیشتر شک میکنه

وای🤦‍♀️بحثش رو نکش وسط و اگه دربارش حرف زد بگو یادم نیست دیشب چی خوردم چی میگی پسر کجا بود

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

وای🤦‍♀️بحثش رو نکش وسط و اگه دربارش حرف زد بگو یادم نیست دیشب چی خوردم چی میگی پسر کجا بود

بابا من ول کرده بودم باز اومده میگه امیرعلی جان خوبه

گفتم امیرعلی کیه بمرگ خودم دوست پسر ندارم  

بابا من ول کرده بودم باز اومده میگه امیرعلی جان خوبهگفتم امیرعلی کیه بمرگ خودم دوست پسر ندارم

وای🤦‍♀️💔

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

وای🤦‍♀️💔

اصن خوشم نمیاد بدونم حالا وقتی ب طرف برسم میگم دوست بودم ولی قبلش بدم میاد بدونن

ولش کن هرچی گفت زیربار نمیرم میگم ندارم یا بهش میگم ی خاستگار قراره برتم بیاد خاستم باهات مشورت کنم 

میترسم بیشتر گندبزنم

اصن خوشم نمیاد بدونم حالا وقتی ب طرف برسم میگم دوست بودم ولی قبلش بدم میاد بدوننولش کن هرچی گفت زیرب ...

ادامه نده عشقم بگو عزیزم کسی داخل زندگیم نیست و لازم نیست من به کسی جواب پس بدم اگه هم باشه من از شما نمی‌ترسم و میگم پارتنر دارم و از این موضوع خوشم نمیاد خواهشاً ادامه نده

جدی برخورد کن باهاش 

ادامه نده عشقم بگو عزیزم کسی داخل زندگیم نیست و لازم نیست من به کسی جواب پس بدم اگه هم باشه من از شم ...

اخه دوست ندارم ناراحتش کنم

ولی بهش میگم ندارم اگ داشتم ک حتما بهت میگفتم 

اخه دوست ندارم ناراحتش کنمولی بهش میگم ندارم اگ داشتم ک حتما بهت میگفتم

بگردممم اره همین رو بگو 

فداتشم ممنونم ازت ک کمک کردی

قربونت شم خواهش میکنم