2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

110 بازدید | 15 پست

مامانا احساس میکنم دارم دق میکنم چند تا مسئله دارم با بچه م..پسرم دو سال و نه ماهشه..هنوز پوشک میشه(۱۴ ماهگی ۴ دست و پا کرد..۲۰ ماهگی مستقل راه رفت؛؛۲۳ ماهگی کلمه حرف میزنه.. الانم وقتی پی پی میکنه کارش تمام میشه میگه جیش ک بشورمش.

ادرارم خودش نمیگه (چند ماه پیش هر از گاهی میگفت الان خیلی کمتر)

ولی میتونم ادرارو تند تند خودم ببرم ولی وقتی پی پی رو نمیگه مثلا واسه جیش آبش ببرمش میگم بشین پی پی بیاد میگه نه میریم بیرون دو دقیقه بعد تو پوشکش پی پی میکنه.اکثرا هم ایستاده پی پی میکنه. خانوادهوم و خانواده شوهرمن یه جور حرف میزنن انگار کم کاری از منه.تا دوسالگی ک از دستشوییم میترسید واصلا سمتش نمی اومد.

چیکار کنم احساس میکنم تا ۶ ۷ سالگی قراره پوشک بشه!!

از حمامم خیلی میترسه از ۲۰ روزگی از لحظه ورود تا وقتی بیارمش بیرون ب شدت جیغ زده ک نفسش میره.هر ۲۰ روز یک ماه میبرمش در حد بیست ثانیه.از ارایشگاهم همینطور..

بعد یه مسئله دیگه از بچه های غریبه خیلی میترسه اصلا ارتباط نمیگیره از کنارش بخوان رد بشن محکم ب من میچسبه..قدش هم کوتاه هست البته من و شوهرم بلند نیستیم ولی بیشتر ب شوهرم رفته..

من ب خاطر اینا خیلی غصه میخورم😭😭😭🥺

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم سه سال و یه ماهشه اصلا تو دستشویی جیش نمیکنه چه برسه به پی پی تا حالا فقط دوبار تو حموم جیش ...

پوشک میکنی؟؟

شبا هم پوشکش خیسه؟

پسر من ک صبح پوشکش سنگینه😪

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

خب عزیزم الان امادگیشو نداره چرا آزارش میدی دختر من سه سال و نیمشه الان دارم از پوشک بازش میکنم ، ول کن حرف اطرافیانو‌، برا بقیه ترساشم بنظرم هرچقد با بچه ها کنار خودت تعامل داشته باشه کم کم بهتر میشه ، حمومم سعی کن به نیت آب بازی ببری کم کم خوشش میاد 

چرا اینقد میترسه همش ناشی از ترسشه

من کلا آدم بی اعتماد ب نفسی هستم..ترس و وسواس فکری.خجالتی هم خانوادگی همه ابجیام هستیم اکثرا..تو بارداریم هم خیلی سر مسائلی ک پیش اومد استرس داشتم.اینم تا ۷ ماه جیغ میزد شبانه روز..

خب عزیزم الان امادگیشو نداره چرا آزارش میدی دختر من سه سال و نیمشه الان دارم از پوشک بازش میکنم ، ول ...

با خواهر زاده هام اوکیه خیلی هم عاشقشونه ب طوری ک با جیغ و گریه جداش میکنم از هم سن و سالاش میترسه‌.

خب عزیزم الان امادگیشو نداره چرا آزارش میدی دختر من سه سال و نیمشه الان دارم از پوشک بازش میکنم ، ول ...

من دلم روشن نیست این متوجه بشه حتی تا سه سال و نیم

بعدم خودم یه حس بدی دارم از حرف اطرافیان انگار من خجالت میکشم بچه م هنوز پوشک میشه😭اخه هیچ بچه ای نبوده دورم تا سن بالا پوشک بشه

فک میکنم خودت بی اعتماد بنفسش کردی

ینی چه جوری

از دوسالگی بردمش خونه بازی اوایل ترس خاصی نداشت ولی مثلا چیزی از دستش میگرفتن اصلا جنگی نداره ول میکنه و اعتراضی هم نمیکنه..الان ک کلا میترسه..

یه مثال دیگه هم بزنم یه خواهرزاده دارم وقتی دنیا اومد پسر من دو سالش تمام شده بود اوایل ک نوزاد بود همش میرفت بهش دست میزد یا فشارش میداد الان ۸ ماهشه ماشاالله رشد کرده هم قد و قواره بچه من شده .. پسر من ازش میترسه واصلا طرفش نمیره

ینی چه جوریاز دوسالگی بردمش خونه بازی اوایل ترس خاصی نداشت ولی مثلا چیزی از دستش میگرفتن اصلا جنگی ن ...

بیشتر ببرش. بهش بگو که مثلا بگه « من میخوام با این وسیله بازی کنم»، یا بگه « من خودم اینو میخوام»، بگو چی بگه که از خودش دفاع کنه. باید بره پیش بچه ها تا تعامل و دفاع رو یاد بگیره، شایدم کتک بخوره از بچه ای، ولی بالاخره یاد میگیره. درمورد پوشک هم فشار نیار بهش، بالاخره یه روز میگه « اینو دربیار».

جای زوم کردن روی بچه، روی خودت کار کن که بی اعتماد به نفس نباشی. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
من دلم روشن نیست این متوجه بشه حتی تا سه سال و نیمبعدم خودم یه حس بدی دارم از حرف اطرافیان انگار من ...

اطرافیان ببخشید همیشه در هر موردی چرت و پرت زیاد میگن اصلاااا اهمیت نده 

ببخشید دختر منم الان سه سال و سه ماهشه هنوز از پوشک نگرفتم دخترم اصلا تو دستشویی جیش نمیکنه شما چیکار میکنید ؟