2777
2789
عنوان

چرا حتی پسربچه ها هم مریضن

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
پسربچه ها اکثرا خیلیم بی تربیت شدن چند بار بادخترم که ۱۱سالشه بیرون بودیم چند تاپسر بچه دبستانی فوشا ...

میدونی بقیه سرشونو کردن توی برف گوششون گرفتن نه چیزی میبینن نه می‌شنون بعد من میگم من مقصر میشم نمیرن بچه هاشونو جمع کنن درست تربیت کنن به من حرف میزنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکارت تهوع آوره واقعا برو درمان کن خودتو که به یک بچه ده ساله اینجوری میگی

به نظر نمیدونی توی جامعه چی میگذره یکم سرتو بیار بیرون برو ببین حرف بزن برو ببین دخترا همجنسگرا شدن دیگه حرف هم نمیشه باهاشون زد یکم دو قدم برو بیرون خونتون یکم با مردم حرف بزن یکم با نسل جدید ، ببین خودشون  چی میگن وقتی با همن یکم برو مشاوره ببین وضعیتو یکم فکر کن! سن اعتیاد رسیده به دبستان  از دبستان دست هم گل و سیگار میدن 

به نظر نمیدونی توی جامعه چی میگذره یکم سرتو بیار بیرون برو ببین حرف بزن برو ببین دخترا همجنسگرا شدن ...

میدونم ولی همه این مدل نیستن به فرهنگ و جو خانواده و تربیت بستگی داره

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

میدونی بقیه سرشونو کردن توی برف گوششون گرفتن نه چیزی میبینن نه می‌شنون بعد من میگم من مقصر میشم نمیر ...

چقدر زشت حرف میزنید ‌

چقدر راحت تهمت میزنید ‌

خدا نظاره گره

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

چقدر زشت حرف میزنید ‌چقدر راحت تهمت میزنید ‌خدا نظاره گره

دوست عزیز تاحدودی حق با استارتر هست متاسفانه نمیشه منکر آسیب های شبکه های اجتماعی شد چون بچه های الان روزانه ساعت ها دراینترنت درحال وبگردی هستن و چون سن بلوغ پایین اومده  تحولات هورمونی که دربدن بچه ها رخ میده ممکنه باعث تحریک میل جنسیشون بشه

من خودم معلم هستم و باپسر بچه های دبستانی سروکاردارم واین واقعیت غیر قابل انکاره البته نه به شدتی که استارتر عنوان می کنه ولی هست 

دوست عزیز تاحدودی حق با استارتر هست متاسفانه نمیشه منکر آسیب های شبکه های اجتماعی شد چون بچه های الا ...

من رو اون پستشون که در مورد من بد حرف زدن نوشتم زشت حرف میزنه .میتونه با احترام نظر مخالفشو بپذیره نه با بی ادبی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️