2777
2789
عنوان

چرا حتی پسربچه ها هم مریضن

162 بازدید | 24 پست

دیروز رفته بودم بیرون  یه زن چهل ساله وایساده بود که ماشین بیاد دنبالش و یه پسر بچه شاید ده دوازده ساله زل زده بود به بدن این خانومه واقعا به نظرتون جامعه به کجا داره میره؟ 

سن بلوغ بچه ها به شدت کم شده مقصر هم خودشون نیستن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نه فقط پسر بچه ها

حرفای دختربچه هارو هم بشنوی عوقِت میگیره 

خونواده ها نظارتشون خیلی کم شده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دیگه پسر ده دوازده ساله معلومه واسه چی نگاه میکنه .اونی که تو ذهن شماها بوده نیست

یعنی چی آخه ده سالشه باید تو فکر ماشین بازیش باشه چرا همه چیز انقدر براتون عادیه ؟ 

یعنی چی آخه ده سالشه باید تو فکر ماشین بازیش باشه چرا همه چیز انقدر براتون عادیه ؟

همه چی برای من عادی نیست عزیزم .

طرز فکرو نگاه شما چیز دیگه است .

اون قطعا فکر بازیش بوده شما همه ی نگاه هارو معنادار میدونید حتی نگاه پسر بچه!

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

پسربچه ها اکثرا خیلیم بی تربیت شدن چند بار بادخترم که ۱۱سالشه بیرون بودیم چند تاپسر بچه دبستانی فوشای ناموسی بهم میدادن چقدر فوشای مثبت ۱۸که خودم بهشون گفتم خفه شین من به جا خانواده اینا آب شدم رفتم توزمین بااین تربیتشون

میدونی که توی بقیه کشورا فیلترینگ وجود نداره! و بچه ها از بچگی با این مسائل آشنان

اصلا اینطور نیست

اونجا هم توصیه میشه مواظب محتواهایی که بچه ها دسترسی دارن باشید 

لایک نکنید😜