2777
2789
عنوان

من اینقد احمقممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 18 پست
چرا دیگه معلومه از بس تو هر تاپیکی گفتن " عزیزم چه اشکالی داره گناهی نکردی تو هم دل داری لابد شوهرت ...

دقیقا یه زنه بود تعریف میکرد برام بهش گفتم چرا اینکارو میکنی مگه شوهر نداری خیلی راحت برگشت ب من گفت شوهر دارم ک دارم خب ک چی مثلا تو ک تلویزیون داری سینما نمیری من ک واقعا هنگ کردم مخم سوت کشید 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

چرا دیگه معلومه از بس تو هر تاپیکی گفتن " عزیزم چه اشکالی داره گناهی نکردی تو هم دل داری لابد شوهرت ...

آره واقعا هرکسی رو نباید درک کرد.. کار اشتباه اشتباهه و توجیحی نداره.. آدم خراب هم خرابه الکی میان میگن بهونه میارن میگن نه من دلیل دارم برای کارم 

کسی لایکم نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مردای سایت به متاهلا بیشتر درخواست تا مجردا فکر کنم اصلا براشون فرقی نداره.. بخدا اصلا معلوم نی ...

اره مردای بیکار الاف زن نمای نی نی سایت ک انشاالله خدا لعنتشون کنه ک مزاحم ناموس مردم میشن اصلا براشون فرقی نداره متاهل وبچه دارو مجرد ب همه درخواست میدن شاید یه نفر درخواست قبول کرد 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.