2777
2789
خدمه وظیفه اش پذیرایی هست نگهداری از بچه وظیفه خدمه سالن نیست

من که هر جا رفتم قشنگ خدمه داشتن برای کنترل بجه ها

با بی سیم با هم حرفمی زدن

کاملا کنترل می کردن جو تاالار و

به نظرم ایده ی خوبیه من یادمه ۹ سالم بود عروسی یکی از اقوام دعوت شده بودیم یه پارک بازی برا بچه ها داشت تا آخر عروسی همش تو پارک بازی می کردیم کسی هم مزاحم عروسی نشد

کنکوری خسته😭🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روزی بخوام عروسی بگیرم تمام بچه های زیر ۱۲ سال فامیل یه شب بعد از عروسی میبرم شهر بازی هر بازی دلشون خواست میبرم هر خوراکی و اسباب بازی خواستن بخرن خلاصه کامل بهشون خوش بگذره توی کارتم هم مینویسم از کوچولوهای عزیز در فلان شهر بازی پذیرایی خواهد شد 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

من که هر جا رفتم قشنگ خدمه داشتن برای کنترل بجه هابا بی سیم با هم حرفمی زدنکاملا کنترل می کردن جو تا ...

خدمه کارش پذیرایی و مهمانداریه نه بچه داری

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

هرکسی اختیار خودشو داره اونها دوست ندارن بچه باشه 

بقیه مخالفن خب پس بهتره باعث ناراحتی بقیه نشیم وقتی میگن بدون بچه قبول کنیم. اختیارش باخودمون دوست داشتیم میریم نداشتیم نمیریم

این دیگه دعوانداره

بالاخره هرفرهنگی چندسال زمان میبره تاجابیفته

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

هرکسی اختیار خودشو داره اونها دوست ندارن بچه باشه بقیه مخالفن خب پس بهتره باعث ناراحتی بقیه نشیم وقت ...

یه مشت بچه تربیت میکنیم که ذر اینده هیچ خاطره ای از عروسی های فامیل ندارن 

یه مشت بچه تربیت میکنیم که ذر اینده هیچ خاطره ای از عروسی های فامیل ندارن

وا مگه واجبه خاطره داشته باشن. آینده چیزهای مهمتری هست که عروسی اصلا جزو واجباتش نیست

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

زمان بچگی ما هیچوقت لزومی نمی دیدن که ما رو بجز اقوام نزدیک عروسی بقیه ببرن و همه هم این موضوع رو رعایت می کردن

الان هم همینطور هست و در خانواده و فامیل کسی بچه رو بخصوص خردسال رو عروسی بقیه نمی برن و این عادی هست 

فقط در کاربران نی نی سایت دیدم که معتقدن بچه هاشون رو باید ببرن عروسی مردم و ازش به عنوان شهربازی و پارک استفاده کنند

عروسی یه مراسم رسمی هست که باید و نبایدهای خودش رو داره

نه من تا حالا ندیدم تو تالاری خدمه برای کنترل بچه بزارن اولین باره از شما میشنوم

خب حتما پول ندادن 

من هر جا رفتم دیدم 

اصلا نباشه 

خودت پول بده دو تا خدمتکار بیان کتترل کنند بچه ها رو

تالار خوب بری تقسیم بندی هست دو نفر حتما برای کنترل بچه ها می زارن

اغلب عروسی هایی که رفتم تالارهای خوب هستن و مبصر برای بچه ها ندیدم

بعضی ها یه اتاق بازی شاید داشته باشن اما هیچ جا خدمه برای کنترل بچه ندیدم که داشته باشند و البته خیلی هم کار زشت و توهین آمیزی هست. بچه ها باید کنار پدر و مادرشون باشن نه اینکه کنترلشون رو به یکی دیگه بسپارن!!!