2777
2789
عنوان

واکنش برای خبر بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

چقد خودتو بی ارزش کردی واسشون.خداروشکر باهاشون وصلت نکردی هنوز نیومده اینقد پررو بودن،وای ب حالی ک ازدواج میکردی باهاش

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

وای خدا چقدر این مادرش رو اعصاب آدمه، همون بهتر که نشد.وگرنه با دخالتها و اذیتهاش زندگیتو تلخ میکرد.من فک نکنم عروسش بتونه از دستش دوام بیاره .شما هم انشالله یه گای خوب با یه آدم خیلی خوب ازدواج میکنی و خوشبخت میشی عزیز دلم

اولین بارداریم بود تازه بعد ۸ سال

من هم اولین بارداریم همینطوری بود.بهش گفتم بی بی مثبته،داشت یه دستگاهی رو تعمیر میکرد،سرشو اورد بالا و گفت:عه! مبارکه😁😁😅😅 بعدا گفت ک استرس گرفتم نمیدونستم چ واکنشی بدم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من نگفتم خودش فهمید.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من چون قبلش یکی سه ماهه سقط شده بود دلشتم براش تعریف میکردم همکارم قرص خورده سقط کرده گفت مال ماهم که بالاخره سقط میشه زودترتوهم  قرص بخور تاکوچکه سقط شه اذیت نشی😲😢از نفهمیش بود الان پسرم ده سالشه عاشقشه ۳تابچه دارم  براهرکدوم ازاین خریتا داشت توحاملگی بعدش خوب میشد جونشم میده براشون بعدتولد.

اول فاز خودت مشخص کن

چرا انقدر این پیام همه جا میدی 

اون آقا زن گرفته هنوز در رابطه ای باهاش🤐🤐

دوم ادمای‌سمی‌بودن خودت نجات دادی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃