2777
2789

احمق جلوگیری نمی‌کرد بچمو کوچیکه 

بعد دیشب بیبی چک و گذاشتم تو سطل اشغال توالت 

یه لیوان یکبار مصرفم گذاشتم 

قبلشم گفتم یکی زدم مثبت شده کمرنگ افتاده خط دوم 

گفت هیچی نبوده ولش کن 

دیگ صبح ترسیده بود می‌گفت دیشب من خواب بودم بازم بیبی زدی مثبت شده 

من تو خواب و بیداری بودم بالا سرم بود هی می‌گفت الان فهش میدی بهم میگی بدبختم کردی🤣🤣🤣 تو خواب میخواستم جلو خودمو گرفتم 

گفت میام حرف می‌زنیم 

حالا جدا از اون واقعا بیبی چک نزدم خیلی میترسم خودمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واااا ترسوندی اش الان خودش میاد بی بی چک میاره میگه جلو آزمایش بده واسه اطمینان 😂🤦

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کاندوم بزاره اگه اینقد نمیخایین و میترسین😅

خب اگه می‌ترسه چرا می‌ریزه 

هر بار میگم نکن باز کار خودشو می‌کنه آخرشم میگه ببخش دیگ تکرار نمیشه 

منم که اصلا از قرص خوشم نمیاد بهم نمیسازه باید هر روز مثل حامله ها بالا بیارم 

🤣😂😂اره حقشه تا اون باشه خودشو دیگ جمع و جور کنه

اون روز خانم دوست شوهرم تو مسافرت عوق میزد بهش گفتم زهرا بارداری گفت نه ولی شوهرم اصلا رعایت نمیکنه گفتم مبارکه پس خلاصه برگشتیم رفت دقیقا مثل شما بی بی چک مثبت بارداری قبلی شو گذاشته سرویس ولی خودش واسه اطمینان آزمایش منفی گرفته بود شوهرم می‌گفت خاک به سر شدم اول صبحی غرغر رفت سرکار من زیر پتو فقط میخندیدم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اون روز خانم دوست شوهرم تو مسافرت عوق میزد بهش گفتم زهرا بارداری گفت نه ولی شوهرم اصلا رعایت نمیکنه ...

🤣🤣🤣خاک تو سرشون واقعا 

اگه رعایت نکنه قطع رابطه میکنم باهاش 

🤣🤣🤣خاک تو سرشون واقعا اگه رعایت نکنه قطع رابطه میکنم باهاش

😂😂😂😑اون نمیشه ولی اینطوری شوک دادین خوبه