2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد یکسال دوری از درس میخام بخونم ولی دانشگاه آزاد نرفتم قصد دارم برم رشته زبان نظرتون چیه

با اینکه خودم زبان و دوست دارم ولی برای رشته دانشگاهی اگه توش خوب باشی و ادامه بدی به درآمد میرسی وگرنه با لیسانس خیلی چیز دندون گیری گیرت نمیاد

با اینکه خودم زبان و دوست دارم ولی برای رشته دانشگاهی اگه توش خوب باشی و ادامه بدی به درآمد میرسی وگ ...

من کلا زبانو‌ دوست دارم ولی میخام خیلی دوست دارم برا کنکورم بخونم از هفته دیگه کلاسا شروع میشه و منم نمی‌دونم چیکار کنم

میگم برای کنکور هدف دارمولی اینکه چی برم بستگی داره به اینکه چی قبول شم یا اینکه در صورت عدم رسیدن ب ...

اها فهمیدم منم دو دلم گاهی میگم بزنم روزانه برم یاشهریه پرداز که بتونم کنکوربدم

من کلا زبانو‌ دوست دارم ولی میخام خیلی دوست دارم برا کنکورم بخونم از هفته دیگه کلاسا شروع میشه و منم ...

نمی‌دونم خودمم

از طرفی خودم ترم اولم و با روش درست خودن دانشگاه آشنا نیستم احتمالا یه سال دانشگاه نرم

نمی‌دونم خودمماز طرفی خودم ترم اولم و با روش درست خودن دانشگاه آشنا نیستم احتمالا یه سال دانشگاه نرم

من کار آنلاینم دارم😩😩 ولی دانشگاه رفتن واسه منی که از قشر متوسط جامعه خیلی مهمه دوست دارم یه رشته تاپ درس بخونم باور کن دو هفته اس هر شب خواب میبینم جزوه زیست مینویسم

اها فهمیدم منم دو دلم گاهی میگم بزنم روزانه برم یاشهریه پرداز که بتونم کنکوربدم

خب اگه روزانه بزنی که حتی ادامه هم بدی ترمی نود تومان باید بریزی تو حلقشون که ....

اگه واقعا درسخونی و می‌دونی میتونی بزن شهریه پرداز و‌کنکورو‌ادامه بده اگه میبینی نمیتونی و شعار میدی‌ بیخیال