2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه طلا داری اره میشه یا هرچی پول داری تبدیل طلا کن 

کسی حمایتتون نمیکنه ؟

اگه میتونی حتی یک ۵۰متری بخر بعد  بزرگش کن

پولم اگه داری بذار بانک سپه خوب وام میده دوبرابر پولت شده یک مسکن مهر بخر براخودتون باشه

انشااله زودتر بخری یکم سخته اما نهایتا یکسال کمتر بخورید و بپوشید و قسط بدی بازم بهتره خونه داربشید

اگه طلا داری اره میشه یا هرچی پول داری تبدیل طلا کن کسی حمایتتون نمیکنه ؟اگه میتونی حتی یک ۵۰متری بخ ...

میشه راجب وام بانک سپه بیشتر بگید واسم؟ 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️

میشه راجب وام بانک سپه بیشتر بگید واسم؟

خودتون برید بانک طرح دارن مطمعن بشید مثلا ما نگین اتیه گرفتیم ۱۰۰تومن گذاشتیم دوماه بعد۲۰۰تومن داد اگه بیشتر پول بذاری یاماه بیشتر بذاری معدلت میاد بالاتر یا قسط هات افزایش پیدامیکنه مثلا یکبار۲۰۰گرفتم ماهی۵تومن 

بانک مهرایرانم هرچی پول بذاری ماهیانه۱۰درصدش راامتیاز میده یکم طولانی میشه ولی ان سود نمیگیره 

اما بنظرم صرف با وام هایی که درصدمیگیرن لااقل مدت کمتری باید پول توحساب باشه 

ادم باوام میتونه ذیک اقدامی بکنه تو این دوره