2777
2789
عنوان

اظطراب کودک

69 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی بوده بچش اظطراب داشته باشه ؟؟ چطوری خوب شده؟ پسرم سه سالشه یه مدت انگشتای دستش رو گاز میگرفت گاهی هم ساق دستش ولی قبلا کم بود الان دائم کارش همیشه با دکتر مشورت کردم گفت که عصبی هست بخاطر اظطرابه

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی نت سرچ کن بازی برای کاهش اضطراب خمیر بازی، گل بازی، دست ورزی فکر کنم خیلی مهمه

بله حتما اینکار میکنم فقط خیلی نگرانشم چون خودمم زمینه اظطراب دارم

بله متاسفانه گاهی داد میزنم

خب پس شما به کمک احتیاج دارین 

یا حجم کار زیاده خسته این

یا حوصله خود بچه رو ندارین

یا حس می کنین کاراتون بیهوده اس

یا بیماری دارین

یا...

خلاصه باید به خودتون کمک کنین بچه خود به خود خوب میشه

تهرانین؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
هرچیه پیگیر باشید تا استرس ازش دور بشه من خودم از ۶سالگی استرسم شروع شد تا الان ک ۲۴سالمه سر هر چیزی ...

مرسی گلم میخوام ببرم پیش روانشناس خوب و خودمم تا حدی که میتونم باهاش کار کنم 

خب پس شما به کمک احتیاج دارین یا حجم کار زیاده خسته اینیا حوصله خود بچه رو ندارینیا حس می کنین کارات ...

واقعیتش شرایط خیلی سخت خانوادگی داشتم بعد از ازوداجمم شوهرم مشکلات زیادی داشت پسرم تو جو خیلی بدی بزرگ شد که دائم جنگ و دعوا بود الانم ناخواسته باردار شدم و خیلی همه چی بهم ریخته که روان خودم از همه بدتره و نمیدونم چطور این شرایط رو کنترل کنم نخیر شهرستان هستم از شهرستان های کرمانشاه

واقعیتش شرایط خیلی سخت خانوادگی داشتم بعد از ازوداجمم شوهرم مشکلات زیادی داشت پسرم تو جو خیلی بدی بز ...

اگه تهران بودین یه کلینیک خوب می شناسم می خواستم اونو معرفی کنم برای کودک البته

روان درمانی از طریق بازی

اگه تلگرام دارین

کانال زندگی سالم سوده هروی رو ببینین

و البته در طول روز خودتونو شماتت نکنین

عذاب وجدان به خودتون ندین

حق دارین با این شرایط حس بدی داشته باشین

سرگرمی اینا خوبه ها ولی گاهی اونم میشه یه کار اضافه 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اگه تهران بودین یه کلینیک خوب می شناسم می خواستم اونو معرفی کنم برای کودک البتهروان درمانی از طریق ب ...

خیلی ممنونم عزیزم از درکتون خیلی حالم بهتر شد از اینکه برای اولین بار درک شدم در واقع هم خودم هم پسرم روزای خیلی بدی رو گذروندیم که برای کمتر کسی قابل درک هست و هر موقع از دوستان نظر خواستم سرزنش شدم بخاطر شرایطی که واقعا قربانی بزرگش بودم و در شکل گیریش بسیار نقش کم رنگی داشتم 

خیلی ممنونم عزیزم از درکتون خیلی حالم بهتر شد از اینکه برای اولین بار درک شدم در واقع هم خودم هم پسر ...

❤️ فدات شم 

حتما اون کانالو ببینین

کمکتون می کنه خود مراقبتی داشته باشین 

خیلی ممنونم عزیزم از درکتون خیلی حالم بهتر شد از اینکه برای اولین بار درک شدم در واقع هم خودم هم پسر ...

اطرافیان چون تو زندگی ما نبودن از حس های ما با خبر نیستن

گاهی خودمونم خودمونو سرزنش می کنیم در حالیکه باید صبر کنیم یکم به خودمون نگاه کنیم شاید به خودمون حق بدیم که خسته باشیم