2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بخاطر جهیزیه

271 بازدید | 20 پست

نصف جهیزیه م مونده احساس میکنم خیلی به پدرم فشار میاد خودمم کار نمیکنم 18 سالمه ، نمیدونم چیکار کنم واقعا حس میکنم داره از گلوی خواهر و مادرم میزنه برا جهیزیه من ، خودشم همش به یه جا نگاه میکنه تو فکره خیلی روش فشاره ولی بهم نمیگه 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز ازدواجمون ثبت نشده ، محرم شدیم به هم نامزدیم برا همین فعلا بهمون تعلق نمیگیره

انشالله بقیه‌اش با وام اوکی میشه

این‌طوری هم فکر نکن بالاخره یک روزی هم برای خواهرتون جهاز میخرن 

وام ازدواجو گرفتید ؟؟ شیربها نمیگیرید ؟؟؟ داماد چیزی نمیگیره؟؟؟

وام ازدواج بهمون تعلق نمیگیره هنوز محضری عقد نکردیم محرم شدیم بهم میخوایم عقد و عروسیو باهم بگیریم . 

شیربها گرفتیم ولی نمیدونم چیشد کجا رفت ، فکر کنم با همون یه مقدار جهیزیه رو گرفت بابام

دامادم نه چیزی نمیگیرن ، یعنی خودش گفت ایلین وسایل برقیو من میگیرم بابام بهم گفت بگو نه خودم تمام و کمال جهازتو میدم بعدا حرف پشتمون نباشه

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

ازیزم هنوز وام ازدواج رو نگرفتین که

اوکی میشه نگران نباش

باز خوبه بابات به فکره بابای من ذرخ ای به فکر نبود دییقا تایم جهیزیه گرفتن من بیکار شد😑طفلک مامانم انقدز اذیت شد تا بگیره این جهیزیه رو

ازیزم هنوز وام ازدواج رو نگرفتین کهاوکی میشه نگران نباشباز خوبه بابات به فکره بابای من ذرخ ای به فکر ...

واقعا سخته درکت میکنم . من خودمم بابام مخالفت ازدواجمه خیلی اذیت میکنه ولی دیگه واسه اینکه حرف پشتش نباشه داره زور میزنه 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

نه هنوز ازدواجمون ثبت نشده ، محرم شدیم به هم نامزدیم برا همین فعلا بهمون تعلق نمیگیره

عقد کن، وام ازدواجو اگه شوهرت لازم نداره جهیزیه بخر اگه نیاز داره نصف نصف بخرین، بقیه جهیزیه هم چیزای لازم رو بخر و زیاد گرون نخر اگه بازم سخت بود همونارم قسطی بخر

💍💕

الهی عزیزم حق داری

ان‌‌شاالله جور میشه اوکی میشه🤍

وام ازدواج هم بگیرین که دیگه چه بهتر ...

شماهم وسایل غیر ضروری و چیزایی که استفاده نمیشه زیاد رو سعی کن حذف کنی از لیست خریدت

ایشالا خوشبخت بشین❣

خدایا دوستت دارمممم ❣❣