2777
2789

من چند ساله این پسرو میشناسم و عاشقش هستم ولی اون اصلا منو ندیده و نمیشناسه

یکبار با شماره ناشناس تو تلگرام عکس یه دختر با دامن کوتاه فرستادم و اون گفت خب که چی و گفتم رل داری یا ن؟ اون گفت دارم

حالا باشماره مخفی شده و بدون پروفایل بهش پیام دادم

سلام من تقریبا یک ماه پیش تو تالار عروسی دیدمت ازت خوشم اومده میخواستم بدونم کسی تو زندگیت هست؟

گفت عروسیه فلانی؟ گفتم اره

گفت کسی تو زندگیم نیست ولی حالشم ندارم کسیو راه بدم

خب الان اینجا منظورش چیه ؟ محترمانه رد کرده یا میتونستم با پروفایل و پیج اصلی خودم بهش پیام بدم و ادامه بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم‌ دیگه‌ بهش‌ پیام‌ نده‌....‌ منم‌ باشم‌ جواب‌ کسی‌ رو‌ که‌ نمیشناسم‌ نمیدم‌....‌ جای‌ درخواست‌ مستقیم‌ ببین‌ میتونی‌ جلوی‌ چشمش‌ باشی‌...اون‌ بیاد‌ جلو‌ بهتره

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...
باید جوری باشه که جلو چشمش باشی وخوشش بیاد ازت در غیر این صورت فقط خودتو ضایع میکنی از ما گفتن بود

اخه من اصلا دیگه نمیبینمش و هیجا همو نمیبینیم فقط شماره و پیج اینستاشو دارم

نه فامیل نیست

ن عکس دامن کوتاه بفرست ن سبک بازی دربیار.

بعد ی مدت بهش پیام بده خودتو معرفی کن بگو ازت تایپتون خوشم اومده ایا مایل ب آشنایی دارید؟  اگه گفت اره ک هیچ اگه گفت ن دیگه پیام نده.ولی خیلی مودب و با اعتماد ب نفس  و سنگین 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

ن عکس دامن کوتاه بفرست ن سبک بازی دربیار.بعد ی مدت بهش پیام بده خودتو معرفی کن بگو ازت تایپتون خوشم ...

الان همینکارو کردم ولی گفت کسی توزندگیم نیست ولی حالشم ندارم کسیو راه بدم

اخه من اصلا دیگه نمیبینمش و هیجا همو نمیبینیم فقط شماره و پیج اینستاشو دارم

خب از همین انستا شروع کن اونم تورو فالو دارع؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
الان همینکارو کردم ولی گفت کسی توزندگیم نیست ولی حالشم ندارم کسیو راه بدم

خودتو معرفی کردی ؟ 

نترس از شکستن غرورت.

پسرا از قایم موشک بازی خوششون نمیاد

نگفتم کی هستمطرف رفیق پسر داییم هست و اون شب هم عروسی پسرداییم بود

بزار ی مدت بگذره.بازم پیام بده ولی این بار دیگه جواب نداد بیخیال شو