2777
2789
عنوان

اختلاف قدی زن و شوهر 😂

624 بازدید | 45 پست

زن 158 باشه مرد 186 خیلی زشته؟ 😂

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

خانومه بخواد آقاهه رو بغل کنه سرش رو معده آقاهه س؟🤔

نمیدونم والا حداکثر ۱۵ سانت اختلاف اوکی به نظر می رسه

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومه بخواد آقاهه رو بغل کنه سرش رو معده آقاهه س؟🤔نمیدونم والا حداکثر ۱۵ سانت اختلاف اوکی به نظر م ...

نه عزیزم من یه کوچولو از سر شونهاش پایین ترم 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

خانومه بخواد آقاهه رو بغل کنه سرش رو معده آقاهه س؟🤔نمیدونم والا حداکثر ۱۵ سانت اختلاف اوکی به نظر م ...

الان 28 سانت اختلاف داریم 😑😔 خیلی زشته خودمم گاهی احساس میکنم 

نه عزیزم من یه کوچولو از سر شونهاش پایین ترم

خوبه پس

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

الان 28 سانت اختلاف داریم 😑😔 خیلی زشته خودمم گاهی احساس میکنم

نه زشت نیست به هیچ عنوان. یکم برای من خاصه فقط. توجه امو جلب می کنه

مهم تفاهمه به قول گفتنی

مهم عشقهاما سر پا نمیتونی بغلش کنی وفقط باید بشینی

اینا مهم نیست، از ظاهر بقیه مارو میبینن خیلی زشته؟