2777
2789

سلام ماماناي گل شما چطوري پوره كدو تنبل براي ني ني هاتون درست ميكنيد كه دوست دارن ؟  

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخمل من دوس نداره😂

اره دختراي منم دوست ندارن ولي امروز خوندم كه خيلي خاصيت داره مجبورن بخورن 😅

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من میریزم تو کته اش یا سوپش میخوره  . ذاتا بعد از پخته شدن له میشه معلوم نمیشه 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

خیلی این کیک خوشمزه ست

#کیک_کدوحلوایی

۳عددتخم مرغ

یک لیوان شکر

۲لیوان ارد

۳قاشق سوپخوری ماست چکیده

یک لیوان روغن

یک لیوان پوره کدوحلوایی

دوقاشق چایخوری پودر دارچین

دوقاشق چایخوری بکینگ پودر

۵۰گرم گردوی خرد شده

اول ارد و بکینگ پودر وپودر دارچین رو باهم مخلوط والک میکنیم بعد تخم مرغ ها وشکر رو باهمزن میزنیم تا پف کنه وکرم رنگ شه بعد ماست بعد روغن بعدپوره کدو رو اضافه و هم میزنیم  بعد مخلوط ارد رو کم کم اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم ودر اخر گردو رو اضافه

وتو قالب چرب و اردپاشی شده میریزیم وتوفر از قبل داغ شده به مدت یک تا یک ونیم ساعت میزاریم تا روش طلایی شه وبپزه.

تا فصل کدو هست حتما امتحان کنید

برای  پوره کدو

کدوها را تکه تکه کرده با کمی اب بپزید وبعد میکس کنید

اب کدو هنگام پخت تمام شده باشه حتما

من میریزم تو کته اش یا سوپش میخوره  . ذاتا بعد از پخته شدن له میشه معلوم نمیشه

چه خوب منم امتحان ميكنم گفتم به عنوان پوره عصر هم بهش بدم

من عصرونه گاها به پسرم خامه و شیره خرما و یه ذره پودر دارچین قاطی میکنم.سه چهار قاشق میدم میخوره. رو وزن گیریش خیلی تاثیر خوبی گذاشته 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
چه خوب منم امتحان ميكنم گفتم به عنوان پوره عصر هم بهش بدم

مزه اش تنهایی خیلی جالب نیس و همچنین بوش☹

البته شاید هم من خوشم نمیاد.

بخاطر همون حق میدم که بچه ها پوره شو نخورن . شاید وانیل یا شیره بزنی بهش بخورن 

خیلی این کیک خوشمزه ست #کیک_کدوحلوایی ۳عددتخم مرغ یک لیوان شکر ۲لیوان ارد ۳قاشق سوپخوری ماست ...

مرسي عزيزم لطف كردي حتما امتحان ميكنم 

مزه اش تنهایی خیلی جالب نیس و همچنین بوش☹ البته شاید هم من خوشم نمیاد. بخاطر همون حق میدم که بچه ه ...

اره منم تا حالا نخوردم دوسش ندارم 

من عصرونه گاها به پسرم خامه و شیره خرما و یه ذره پودر دارچین قاطی میکنم.سه چهار قاشق میدم میخوره. رو ...

چه خوب اتفاقا منم ميخوام نينيم وزن بگيره مگه ميشه به نوزاد ده ماهه شيره و خامه بديم ؟ چه شيره اي

چه خوب اتفاقا منم ميخوام نينيم وزن بگيره مگه ميشه به نوزاد ده ماهه شيره و خامه بديم ؟ چه شيره اي

پسر من دو هفته است که یک ساله شده . من تازه دارم خامه بهش میدم‌ . شیره خرما یا شیره انگور رو از ده ماهگی گاها میدادم. وای بهت توصیه نمیکنم چون اگه نینیت خدایی نکرده آلرژی داشته باشه نمیتونم پاسخگو باشم. ولی از دکترش بپرس ببین میتونی بهش بدی یا نه

پسر من دو هفته است که یک ساله شده. من از ۱۱ ماهگی بهش خامه و شیره انگور و شیره خرما میدم. شیره انگور با ماست رو هم خوب میخوره.

راستش نمیتونم ۱۰۰% بگم که تو هم بدی چون ممکنه دخترت آلرژی نشون بده و من نمیتونم جوابگو باشم 😐

از دکترش بپرس ببین میتونی بدی یا نه