2777
2789

چهارده ساله رفیقیم از دبیرستان من متاهل دوتا بچه دارم اون مجرده .. سالی سه چهاربار همو میبینیم میاد خونمون ناهار…. دختر بدی نیست ولی خیلی تو داره هیچوقت از پارتنراش چیزی نمیگه بااینکه چهارده ساله رفیقیم و من کلی احترامشو میکنم و حرفای دلمو بهش میزنم

یه بار دیدم تو اینستا زیر پست عاشقانه جواب یه اقایی رو به زبون خارجی داد که اون اقاهه خارجیه و گردشگره، منم دیدم جوابشو رمانتیک وار داد به اون گردشگر که چندهزار فالور داشت درخواست دادم ببینم طرف کیه شاید دارم اشتباه فکر میکنم(میدونم کنجکاو بودنم اشتباه بود ولی واقعا من هیچ منظور بدی نداشتم و تو این چند سال همش باب دل رفیقم کار کردم)

حالا عکس پیامارو میزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس میکنم غیر از صمیمیت بینتون دوست داری همونطور که اون رازهات رو میدونه توام چیزی تو چنته داشتی باشی برای اینده و البته جهت احتیاط

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
پیامها رو هنوز ندیدم ولی حس میکنم شما زیادی میخوای همه چیو درباره اش بدونی. خودش بخواد میگه شما چرا ...

منم یه دوستی دارم اینجوریه نمیدونم چرا 

شاید چون متاهلن کنجکاون مجردا چیکار میکنن زندگیشون چجوریه 

من دارم اینجا اعتراف میکنم کنجکاوی بود ولی اینکه یه پیج عمومی رو فالو کردم نباید رفیقم بیاد محکومم ک ...

تو به نیت عمومی بودن فالوش نکردی، عمدن فالو‌کردی چون دوستت براش کامنت گذاشته بود، من جای رفیقت باشم برا همیهش کات میکمم‌باهات،

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
من دارم اینجا اعتراف میکنم کنجکاوی بود ولی اینکه یه پیج عمومی رو فالو کردم نباید رفیقم بیاد محکومم ک ...

شما دقیقا به همیل دلیلی که ایشون گفته این کارو انجام دادی و حالا اونم فهمیده حق داره به نظرم

ببین اسی جان ما هیچ کدوم هم رو نمیشناسیم ،اما بخوای منطقی برخورد کنی تو توی فالورهاش سرک کشیدی هر کسی هم باشه خوشش نمیاد

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

خب منم اینجوری ام دوس ندارم از رابطه و حسایی ک دارم با دوستام حرف بزنم دیگ اونا ۰تاصد رابطشونو به مم میگن من مقصر نیستم من حتی حوصله شنیدن جزئیات رابطشونو ندارم و به زور به حرفاشون گوش میدم من دلم نمیخواد کسی از رابطه من بدونه توقعی ام ندارم کسی از رابطش به من بگه

پیامها رو هنوز ندیدم ولی حس میکنم شما زیادی میخوای همه چیو درباره اش بدونی. خودش بخواد میگه شما چرا ...

من تو این چهارده سال هیچوقت ازش نپرسیدم باکسی هستی یا نه اینم عجیب نیست هممون دلم بخواد درمورد رفیقمون بدونیم و من اصلا علنا تو کار رفیقم فضولی نکردم ولی اون بعدش اومد بهم گفت تو میزی تو فالورام میکردی ببینی کیو دارم؟؟ من گفتم نه حقیقتو گفتم که دیدم جواب پیام عاشقانه دادی فضولیم گل کرد درواقع بهش اعتراف کردم