2777
2789
عنوان

بارداری با دو بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 37 پست
یه بنده خدایی میگفت که بچش سقط کرده چند شب بعد همون بچه با یک عالمه بچه پشت سرش اومده تو خوابش بهش گ ...

قطعا سقط قابل بخشش نیست 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

شوهرمم موافق موندنش نیس ب دل خودمه ک دختره منم عاشق دختر ولی پسرم چش و چالشو درمیاره😜

اون بچه رو به دنیا بیار و مثل چشمات مواظبش باش نور چشمتون میشه مطمین باش من یه خواهر دارم ارزوی داشتن بچه داره حالا سما خدا بهتون لطف کرده این امانت رو درست نگهداری کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم متولدد۹۵پسرم ۱۸ ماهش بود و شیرش می دادم که فهمیدم باردارمالانم ۱۵ هفتمه و پسرمو از شیر گرفت ...

ماشالله به شما خدا قوت من هم امروز با خودم گفتم اگه باردار بودم تمام سختی هاش تحمل میکنم و مثل دو تا بچه دیگم بزرگش میکنم سخت هست ولی خدا بزرگ

من دخترم متولدد۹۵پسرم ۱۸ ماهش بود و شیرش می دادم که فهمیدم باردارمالانم ۱۵ هفتمه و پسرمو از شیر گرفت ...

ماشالله به شما خدا قوت من هم امروز با خودم گفتم اگه باردار بودم تمام سختی هاش تحمل میکنم و مثل دو تا بچه دیگم بزرگش میکنم سخت هست ولی خدا بزرگ

ماشالله به شما خدا قوت من هم امروز با خودم گفتم اگه باردار بودم تمام سختی هاش تحمل میکنم و مثل دو تا ...

من واقعا سختمه

دو تا بارداری های قبلم زایمان زودرس شدم بچه هام ضعیف و با ریه تکمیل نشده دنیا اومدن

خیلی نگرانم الانم اینطوری بشه من چجوری برم بیمارستان و اینا

از طرفی کمکی ندارم

اصلا حتی مادر و مادرشوهر خودمم و خودم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من واقعا سختمهدو تا بارداری های قبلم زایمان زودرس شدم بچه هام ضعیف و با ریه تکمیل نشده دنیا اومدنخیل ...

عزیزم مادرشوهر که کمک نمیکنه تازه مال من ۸۰ سالشه هفته دو شب نوبت ماست بیایم پیشش چون میترسه و تنهایی خونه نمیمونه شرایط اینکه ببریمش هم نداریم چون تکرر ادرار داره

اون بچه رو به دنیا بیار و مثل چشمات مواظبش باش نور چشمتون میشه مطمین باش من یه خواهر دارم ارزوی داشت ...

میدونی میترسم 

تاپیک زدم بهم گفتن بچه ناقص میشه حالا میگم نکنه چون ورزش کردم بچه فلج بشه خیلی استرسی شدم😭

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

میترسم😭

طبیعی، اما حتما خدا توانای ات دیده

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.