2777
2789
عنوان

بچه داری دهنم رو سرویس کرده

238 بازدید | 24 پست

خستم خستهههه دلم یه زندگی بدون دغدغه میخواد از ساعت ۴ عصر من در تلاش بودم که دخترم رو بخوابونم باورتون میشه همین الان خوابید دیگه شیرم تموم شد از بس مک زد دستام درد میکنن از بس بغلش کردم دیگه اخراش نشستم یه دل سیر گریه کردم شوهرمم بیچاره من و تو این وضعیت دید با ناراحتی بدون صبحونه رفت سرکار

خدایا ناشکری نمیکنم تاپیک های قبلی ام رو میبینم چقدر دعا میکردم و میگفتم دعام کنید دوباره مادر بشم که خداروشکر شدم ولی دیگه واقعا کم اوردم ازون موقع که حامله شدم نشد حداقل یه ۵ ساعت مداوم بخوابم الان واقعا دلم یه ۸ ساعت خواب مداوم بدون صدای گریه بچه میخواد 

کاشکی توی آینده حداقل نتیجه زحماتمون رو ببینیم کاشکی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما حامله این ؟ بچتون چند ماهشه؟

نه حامله نیستم بچم ۸ ماهشه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
سختههه بچه داری درکت میکنم

دوتا دارم بزرگه ۹ سالشه اونم بیچاره خیلی کمکم میکنه

عزیزم خوب شیر خشک بده هم بچه طفلی سیر بشه هم خودت انرژی داشته باشی براش

بخدا دادم سه بار شیشه در کردم دادم بهش دوبار بهش غذای مورد علاقش رو دادم کم مونده بود دیگه خودمم بخوره کلا امروز بشدت پر انرژی بود معلوم نبود چشه خوابش میومد ولی نمیخواید

مثلا می‌گفت بذار من حالت چهاردست و پا بمونم اونجوری شیر بخورم تا بخوابم خو کمرم برید چقدر اون حالت من بمونم 

عزیزمم😅💕مادر بود رسالت سخت اما قشنگیه.کوچولوت بزرگتر بشه یکم، این مشکلا هم تموم میشه قشنگم♥️حتما ن ...

بخدا بیشتر گریه بخاطر این بود که خدایا این همه زحمت نتیجه ای هم داره